Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παραμένει στην κορυφή ο Γιώργος Παπαδάκης

Παραμένει στην κορυφή ο Γιώργος Παπαδάκης

Παραμένουν τελευταίοι οι Λυριτζής-Οικονόμου

Αν κι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα, εντούτοις φαίνεται ότι το σύνθημα «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» που λέει καθημερινά στην εκπομπή του, κατάφερε να του φέρει τις… κλεμμένες τηλεθεάσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη που και χθες, Τρίτη 9 Μαρτίου κατέκτησε την κορυφή στην τηλεθέαση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους υπόλοιπους δεν άλλαξε θέση στη σειρά κατάταξης σε σχέση με αυτή της προχθεσινής ημέρας. Αυτό πάντως που έχει παγιωθεί και φαίνεται δύσκολο να αλλάξει προς το παρόν, είναι η τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται μόνιμα το δίδυμο του ΣΚΑΪ! Η σειρά κατάταξης λοιπόν στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 22,7%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 20,3%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 16,8%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,1%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,8%

Όπως κάθε μέρα, αξίζει να αναφέρουμε και τους μέσους όρους στις τηλεθεάσεις που έκαναν οι τρεις εκπομπές από τις 6 έως τις 7 το πρωί όπου κι εκεί δεν υπήρξε καμία αλλαγή στη συνηθισμένη σειρά κατάταξης. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τους από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 18,1%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 17%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 12,3%

Και βέβαια όπως κάθε μέρα, να αναφέρουμε τις τηλεθεάσεις στις infotainment εκπομπές και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 9,6% και στο νεανικό κοινό 20,4%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6,6% και στο νεανικό κοινό 11,4%

Να σημειώσουμε πως στο νεανικό κοινό της εκπομπής του ALPHA για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκαναν διψήφιο νούμερο τηλεθέασης! Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από τις ιδιαίτερα χαμηλές τηλεθεάσεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε