Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παραμένει το πρωί η Μελέτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Λαμπίρη συνεχίσει την εκπομπή της το μεσημέρι.

Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, συνεννοήσεις και έντονο -απ’ ότι λέγεται- παρασκήνιο, οι αποφάσεις πάρθηκαν και φαίνεται πως είναι οριστικές! Η Ελεονώρα Μελέτη παραμένει το πρωί κάνοντας «Πρωινή μελέτη» και η Χριστίνα Λαμπίρη θα συνεχίσει το μεσημέρι με το «Super Star» της.

Όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit, πριν από ενάμιση μήνα περίπου σε σύσκεψη που είχε γίνει, προτάθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίσει το μεσημέρι στην ώρα προβολής της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη. Η Μελέτη είχε αρνηθεί αλλά φαίνεται ότι υπήρξαν έντονες πιέσεις από στελέχη του STAR αλλά και έντονες αντιδράσεις, απ’ ότι λέγεται, από την πλευρά της Χριστίνας Λαμπίρη. Τελικά, πριν από λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε ότι οι εκπομπές θα παραμείνουν ως έχουν και δεν θα κάνουν… τούμπα μεταξύ τους στην ώρα προβολής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η «Πρωινή μελέτη» θα ξεκινά πλέον στις 7μιση το πρωί και θα μεταδίδεται μέχρι τις 10 και τέταρτο, ενώ η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη θα ξεκινά στη μία και μισή και θα διαρκεί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κηφισιάς άλλαξαν στούντιο στην εκπομπή της Λαμπίρη. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται για να αποφεύγουν οι δύο παρουσιάστριες να συναντιούνται αλλά για λειτουργικούς λόγους αφού με τον τρόπο αυτό μεγάλωσαν τα πλατό και των δύο εκπομπών.

Οπότε, αν δεν υπάρξουν άλλες… έκτακτες συσκέψεις, στις αρχές του Σεπτέμβρη η Ελεονώρα Μελέτη θα μας πει «καλημέρα» και η Χριστίνα Λαμπίρη «καλό μεσημέρι».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε