Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: “Δεν αφορά κανέναν αν είμαι gay, αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες”

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: “Δεν αφορά κανέναν αν είμαι gay, αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες”

Γιατί δεν πήγε στο “Just The 2 Of Us” και το “Dancing With The Stars” και ποια είναι η άποψή του για τα τουρκικά σίριαλ;

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα, τόσο για την τουρκική επέλαση στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε από shows.

“Θεωρώ τα τουρκικά σίριαλ πολύ χαμηλού επιπέδου. Φτάνει με τα τουρκικά! Δεν μπορώ να ακούω άλλο αυτή τη γλώσσα. Νομίζω ότι η τηλεόραση έχει φτάσει πια στον πάτο!”, λέει ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχεται πως έχει αρνηθεί πολλές φορές προτάσει για να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό show και διευκρινίζει: “Δουλειά μου είναι να κάνω ένα σίριαλή να τραγουδίσω κάπου, επειδή είμαι και μουσικός. Θα μπορούσα να είμαι και σε ένα “Dancing” και σε ένα “Just” και σε ένα πάνελ, χωρίς να κατηγορώ συγκεκριμένες εκπομπές. Η δουλειά του καλλιτέχνη δεν είναι στα πάνελ ούτε να πηγαίνει να χορεύει. Και να χορεύει δεν είναι κακό, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον ηθοποιό που χορεύει ή που τραγουδάει στην τηλεόραση να κλαίει στα παρασκήνια που τον αδίκησαν βαθμολογικά. Τρελαίνομαι”!

Δείτε ποιος ηθοποιός είναι και τι λέει για τη σεξουαλικότητά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε