Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Περιμένουν το πράσινο φως από την ΕΡΤ!

Γρηγόρης Μελάς |
Περιμένουν το πράσινο φως από την ΕΡΤ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.03.2013 | 12:19

Η κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ είναι γνωστή. Η ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου καθυστερεί και όπως φαίνεται θα πάρει ακόμα πολύ καιρό για να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους. Έτσι, η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, επιλέγει τον… εύκολο δρόμο των εξωτερικών παραγωγών.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, υπάρχουν κάποιες εκπομπές που περιμένουν επίσημα το πράσινο φως από τη διοίκηση της ΕΡΤ, με σκοπό μάλιστα να βγουν στον αέρα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Οι εκπομπές αυτές είναι μία ιατρικής θεματολογίας, μία οικονομική και μία που θα ασχολείται με νομικά θέματα, θα είναι εβδομαδιαίες, αλλά θα εναλλάσσονται στο καθημερινό πρόγραμμα της ΝΕΤ και θα προβάλλονται καθημερινά στις 5 το απόγευμα, λίγο πριν την εκποπμπή «Μεσογείων 136».

Την παρουσίασή τους θα αναλάβουν, της μεν ιατρικής ο Λεωνίδας Καλλιδώνης, με εμπειρία στο ιατρικό ρεπορτάζ και η Βάσια Δημητρίου, που παρουσιάζει τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ. Για την οικονομική εκπομπή με πολλά ελεύθερα θέματα για ό,τι συμβαίνει στην αγορά, προορίζεται ο Λουκάς Κατσώνης και η Αμέλια Αναστασάκη, ενώ ακόμα αναζητούνται τα δύο πρόσωπα που θα παρουσιάζουν την εκπομπή με τα νομικά θέματα.

Όπως βλέπετε, η ΕΡΤ συνεχίζει να επιλέγει ζευγάρια παρουσιαστών για τις εκπομπές της, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι εκκρεμούν αποφάσεις για δύο ακόμα εκπομπές, ώστε να καλυφθεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται λοιπόν, οι δύο εκπομπές αυτές να είναι μία μαγειρική και μία φιλοζωική, αλλά ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία επίσημη απόφαση.

Βέβαια, να τονίσω ότι κι οι προαναφερόμενες εκπομπές δεν έχουν πάρει επίσημα την ανάθεση, καθώς αναμένεται να περάσουν από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς έχουν περάσει ήδη από την αρμόδια επιτροπή κοστολογίου της ΕΡΤ.
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Φεύγει από την ΕΡΤ – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Φεύγει από την ΕΡΤ – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
  2. Survivor: Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης υποστήριζε δημόσια τη Χρυσή Αυγή Survivor: Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης υποστήριζε δημόσια τη Χρυσή Αυγή
  3. Στάθης Ψάλτης: Έμαθε για τον καρκίνο από την τηλεόραση - Η τελευταία του επιθυμία Στάθης Ψάλτης: Έμαθε για τον καρκίνο από την τηλεόραση - Η τελευταία του επιθυμία