Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πικρός ο «καφές» για τη Μενεγάκη

Πικρός ο «καφές» για τη Μενεγάκη

Ο εκνευρισμός της Ελένης από την πτώση της εκπομπής της

Πολύ άσχημα ήταν τα πρωινά μαντάτα της AGB για την Ελένη Μενεγάκη. Οι μετρήσεις τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας κατέταξαν την εκπομπή «Καφές με την Ελένη» στην τρίτη θέση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης! Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 22%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 15,4% 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 11,1%

Και σαν να μην έφτανε που λίγο έλειψε ο μέσος όρος του «Καφέ με την Ελένη» να είναι μονοψήφιος, ακόμα και στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη απειλήθηκε πολύ από τους Καραμέρο –Χαριτάτο που έμειναν πίσω της μόνο κατά 0,3%. Έτσι, εξηγείται και η εμφανής σημερινή κακοκεφιά της παρουσιάστριας του ALPHA αφού φαίνεται πως είχε λάβει τα κακά μαντάτα της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής: 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 19% 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 18.7%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,6%

Συνεχίζεται όμως και το… ντέρμπι στις ενημερωτικές εκπομπές της ψυχαγωγικής -κατά τα άλλα- πρωινής ζώνης. Το δίδυμο του ALTER πήρε πάλι την πρωτιά έστω και με μικρή διαφορά από τη Σαράφογλου. Από την άλλη η Τσαπανίδου έπεσε πάρα πολύ σε τηλεθέαση κοντεύοντας να μείνει… μόνη της! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 10.5%

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 9,8% 

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 4,2%

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε