Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πήρε… φωτιά το «Κάτι ψήνεται»!

Πήρε… φωτιά το «Κάτι ψήνεται»!

Τελικά όλη η Ελλάδα… μαγειρεύει. Ή μπορεί, για να λέμε και του τηλεθεατή το δίκιο, όλη η Ελλάδα να… πεινά με αποτέλεσμα πολλοί τηλεθεατές να έχουν ανάγκη το χρηματικό έπαθλο που δίνει το «Κάτι ψήνεται»!

 Όποιος όμως κι αν είναι ο λόγος, το αποτέλεσμα είναι ένα: χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής έχουν λάβει οι υπεύθυνοι του ριάλιτι μαγειρικής από ανθρώπους όλων των ηλικιών κι από κάθε γωνιά της χώρας. Και οι κάμερες έχουν πάρει φωτιά…!

Τα γυρίσματα για το «Κάτι ψήνεται» έχουν ξεκινήσει και μάλιστα έχουν γυριστεί ήδη τα επεισόδια δύο εβδομάδων και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για μία ακόμα βδομάδα, με πέντε ακόμα διαγωνιζόμενους. Αν και σκοπός των υπευθύνων της εκπομπής ήταν να πραγματοποιηθούν γυρίσματα στην επαρχία, τελικά ξεκίνησαν από την Αθήνα. Ο λόγος είναι ότι οι συμμετοχές ήταν πολλές και πριν κάνουν γυρίσματα πρέπει να γίνει έρευνα για το ποιοι από αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή θα λάβουν μέρος στην εκπομπή. Από την άλλη όμως, ο χρόνος πιέζει, αφού σκοπός των υπευθύνων του ALPHA είναι το ριάλιτι μαγειρικής να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου με σκοπό να «χτυπήσει» τα δελτία ειδήσεων που μεταδίδουν τα υπόλοιπα κανάλια εκείνην την ώρα. Όπως όλα δείχνουν τα γυρίσματα στην επαρχία θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο και σκοπός των υπευθύνων του ALPHA είναι να γίνουν σε αρκετά μέρη. Όλα βέβαια, θα εξαρτηθούν από την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά είναι αλήθεια ότι το «Κάτι ψήνεται» έχει καταφέρει να… ψήσει τους αντιπάλους του.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε