Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήρε φωτιά το «Νησί» και οι… απέναντι!

Βρισκόμαστε λίγο πριν το φινάλε της σειράς που δικαιολογημένα κατάφερε φέτος να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

 Το «Νησί» θα αποτελεί για τα επόμενα χρόνια σημείο αναφοράς όταν θέλουμε να μιλήσουμε για κάποια αξιόλογη, άρτιας παραγωγής σειρά, με αρκετές συγκλονιστικές ερμηνείες.

Χθες λοιπόν, στο 25ο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA τα μηχανάκια τηλεθέασης πήραν κυριολεκτικά φωτιά. Η σειρά κατάφερε να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις σημειώνοντας σε τέταρτο (από τις 23:00 έως τις 23:14) ποσοστό 64,7. Αν και ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης από τη Nielsen είναι σίγουρο ότι το «Νησί» έχει κάνει μέσο όρο κοντά στο 60%.

Η επιτυχία του «Νησιού» μπορεί να βάζει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης και να κάνει ευτυχισμένα τα στελέχη του MEGA αλλά βάζει φωτιά και στους απέναντι, που βλέπουν τα δικά τους προγράμματα να περνούν… απαρατήρητα. Η είδηση μάλιστα που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει τα υπόλοιπα κανάλια να ανησυχούν ότι δεν θα ησυχάσουν σύντομα από το «Νησί».

Όπως σας είχαμε γράψει πριν από μήνες, πρώτα στο Newsit, μπορεί η σειρά να ρίξει αυλαία την επόμενη βδομάδα αλλά τα στελέχη του MEGA σκέφτονται να παρατείνουν τη διάρκειά της. Μπορεί η ιστορία των πρωταγωνιστών να ολοκληρωθεί την επόμενη βδομάδα αλλά υπάρχει άφθονο και πολύ ενδιαφέρον υλικό από το backstage που μπορεί να καλύψει αρκετά ωριαία επεισόδια. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει καταγράψει με άλλες κάμερες όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες που κατέγραφαν την εξέλιξη της σειράς. Και μάλιστα, το υλικό αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον αφού φαίνονται όλα όσα έγιναν για την πραγματοποίηση της σειράς. Τα στελέχη του MEGA λοιπόν εκτιμούν ότι πρέπει αρκετό από αυτό το υλικό να χρησιμοποιηθεί για δύο τουλάχιστον επεισόδια ώστε να δει ο κόσμος το πώς γυρίστηκε η σειρά που αγάπησαν τόσο πολύ.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες κι αφού πρώτα… κοστολογηθούν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε