Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποια αντικαθιστά τη Μαίρη Συνατσάκη

Τον τελευταίο καιρό τα τηλέφωνα πολλών celebrities έχουν πάρει φωτιά καθώς αναζητούνται οι διαγωνιζόμενοι του «Dancing with the stars».

Όπως αναφέραμε και πριν από λίγες μέρες, την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των στελεχών του ΑΝΤ1 με τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής για να μελετήσουν τη λίστα με τους υποψήφιους και ποιοι από αυτούς έχουν απαντήσει θετικά και ποιοι όχι.

Βέβαια, μετά την αποχώρηση της Μαίρης Συνατσάκη από τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το «Master Chef» του MEGA, τα στελέχη του Αμαρουσίου έχουν να σκεφτούν και ποιο πρόσωπο θα αναλάβει την παρουσίαση των όσων θα γίνονται στο backstage του talent show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στον ΑΝΤ1 σκέφτονται ότι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε επάξια να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η νεαρή παρουσιάστρια μετά και τις δυσάρεστες εξελίξεις στο ALTER βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού τοπίου ενώ αρκετές φορές στο παρελθόν είχε βρεθεί με στελέχη του ΑΝΤ1 για μεταγραφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου, κάτι που τελικά δεν είχε επιτευχθεί. Ίσως όμως, τώρα οι επαφές που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αν δεν είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον ΑΝΤ1 σκέφτονται μήπως την παρουσίαση του backstage στο «Dancing with the stars» αναλάβει τελικά κάποιος άντρας. Και υποψήφιοι για το ρόλο αυτό φαίνεται ότι είναι πολλοί, όπως οι Γιώργος Λιανός, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος και Παναγιώτης Χατζηδάκης που διαθέτουν ο καθένας το δικό του χιούμορ και θα μπορέσουν να κάνουν… παιχνίδι τόσο με τους διαγωνιζόμενους όσο και με την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια.

Προς το παρόν όμως, όπως είπαμε, προτεραιότητα των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να βρεθούν οι celebrities που θα διαγωνιστούν στο «Dancing with the stars» καθώς το talent show θα κάνει πρεμιέρα γύρω στα τέλη Μαρτίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε