Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποια δελτία ειδήσεων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το Νοέμβριο

Ποια δελτία ειδήσεων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το Νοέμβριο

Εκτός από τη μάχη για την είδηση υπάρχει και αυτή για την τηλεθέαση.

Κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών γι’ αυτό και παρακολουθούν καθημερινά τις επιδόσεις των κεντρικών δελτίων ειδήσεών τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Τι έγινε λοιπόν το Νοέμβριο και πώς έκλεισε ο μήνας για τα τηλεοπτικά κανάλια;

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται πάλι το MEGA αυξάνοντας μάλιστα αρκετά τα ποσοστά τηλεθέασης του. Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι το δελτίο ειδήσεων του ALTER με το Νίκο Χατζηνικολάου που είναι και ο «μεγάλος» αντίπαλος της Όλγας Τρέμη μεταδόθηκε μόνο δύο μέρες μέσα στον προηγούμενο μήνα. Ως εκ τούτου λοιπόν ήταν λογικό οι τηλεθεάσεις του δελτίου του ALTER να μοιραστούν με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα κανάλια να σημειώσουν άνοδο.Τα περισσότερα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, πλην αυτό του ALPHA, αύξησαν τους μέσους όρους τους.

Να θυμίσουμε δε, ότι ο Νοέμβριος είχε έντονη ειδησεογραφία καθώς οι πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις οδήγησαν στο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα στρέφοντας έτσι το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων τηλεθεατών στην ενημέρωση.

Στον παρακάτω πίνακα λοιπόν μπορείτε να δείτε τους καθαρούς μέσους όρους των κεντρικών δελτίων ειδήσεων -για το μήνα Νοέμβριο- που μεταδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή αλλά και τη διαφορά που σημείωσαν σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Τηλεοπτικοί σταθμοί Μέσος όρος Νοεμβρίου Μέσος όρος Οκτωβρίου Διαφορά
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 31,7 28 +3,7
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 20,9 15 +5,9
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ    
15,2
15,5    
-0,3
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9,1 10,3    
-1,2
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 6,5 5,3    
+1,2
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 26,4 22,2    
+4,2

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε