Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποια είναι η ξένη σειρά που μεταφέρεται στα ελληνικά με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο;

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του για τις ανάγκες του ήρωα που υποδύεται.

Αυτός ο ήρωας λέγεται Βαγγέλης, ένα ρεμάλι με μουστάκι που όλοι μισούμε. Τι γίνεται όμως όταν συναντάει το κάρμα του; Όλα ανατρέπονται στη νέα σειρά του MEGA “Με λένε Βαγγέλη” Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς, καθώς η σειρά είναι προγραμματισμένη να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

“Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τους λέει ρεμάλια, χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι μς φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι Βαγγέλη με φωνάζουν!”, λέει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην Espresso.

Διαβάστε σε ποια αμερικανική σειρά βασίζεται το σενάριο, δείτε βίντεο με μερικές χαρακτηριστικές σκηνές και ποιοι θα πρωταγωνιστούν στην ελληνική έκδοση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε