Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ποια εκπομπή έκοψε ο ΣΚΑΪ;

Ποια εκπομπή έκοψε ο ΣΚΑΪ;

Αν και περιμέναμε να τη δούμε ξανά στον αέρα, τελικά μάθαμε, μέσα από μία ανακοίνωση στο διαδίκτυο, ότι, παρά την πετυχημένη πορεία της, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους.

Ο λόγος για τη μοναδική στο είδος της εκπομπή «Παρά τρίχα» που πρόβαλε ο ΣΚΑΪ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ασχολείται με τα κατοικίδια ζώα. Το κανάλι του Φαλήρου πρόβαλλε την εκπομπή κάθε Κυριακή μεσημέρι και σημείωνε ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, ενώ ήταν εμφανής η προσπάθεια των συντελεστών να δημιουργήσουν μία πρωτότυπη εκπομπή, ενισχύοντας τον εθελοντισμό, προβάλλοντας το έργο των φιλοζωικών σωματείων και αποδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία ότι τα κατοικίδια είναι η καλύτερη παρέα. Άλλωστε ο ΣΚΑΪ έχει πολλές φορές αποδείξει την ευαισθησία που έχει απέναντι σε θέματα οικολογίας, αλλά και ό,τι έχει να κάνει γενικότερα με τη φύση. Η «Παρά τρίχα» λοιπόν που παρουσίαζαν η Κλέα Μοριανού και η Λουίζα Κροντήρη ήταν μία διαφορετικής θεματολογίας εκπομπή, αλλά είχε πολλούς φανατικούς τηλεθεατές. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα μηνύματα που γράφουν στο facebook μετά τη δημοσιοποίηση του κοψίματος της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα που έχει δημιουργήσει η εκπομπή στο facebook, ανέβηκε πριν από δύο μέρες η εξής ανακοίνωση:
«Μετά από σχεδόν 4 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας το Παρά Τρίχα ολοκληρώνει τον κύκλο του και σας αποχαιρετά. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δείξατε σε εμάς, αλλά κυρίως για την αγάπη που τρέφετε για τα ζώα. Όσο είναι δυνατόν, θα βρισκόμαστε στο πλάι σας για συμβουλές, βοήθεια και υποστήριξη. Όλο αυτό το διάστημα που περάσαμε παρέα, ωριμάσαμε, μάθαμε και διασκεδάσαμε. Το κυριότερο, όμως, που
πετύχαμε ήταν να καλλιεργήσουμε φιλοζωική συνείδηση στην ελληνική κοινωνία. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα, αλλά οι βάσεις έχουν μπει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι η νέα γενιά θα μάθει να αντιμετωπίζει κάθε είδους ζωή με περισσότερο σεβασμό. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ. Θα είμαστε πάντα εδώ.
Με εκτίμηση,
η ομάδα του Παρά Τρίχα»

Αμέσως ακολούθησαν πάρα πολλά θετικά σχόλια για την εκπομπή αλλά και πάμπολλα αρνητικά για την απόφαση του ΣΚΑΪ να την κόψει. Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που θέλουν να στείλουν μηνύματα στο κανάλι του Φαλήρου, διαμαρτυρόμενοι για αυτή τους την απόφαση.
Για ακόμα μία φορά πάντως, αποδεικνύεται ότι μοναδικές στο είδος τους εκπομπές όπως ήταν το «Παρά τρίχα», κόβονται ενώ στην τηλεόραση εξακολουθούμε να βλέπουμε αρκετές… τρίχες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε