Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα τραγουδήσει και θα πληρωθεί… με τρόφιμα;

Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα τραγουδήσει και θα πληρωθεί… με τρόφιμα;

Είναι γνωστές οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και εξαιτίας των οποίων πολλοί συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Από την άλλη όμως, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάποιοι, αυτοί που μπορούν κι έχουν τη δυνατότητα, βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σε μία τέτοια πρωτοβουλία λοιπόν, λαμβάνει μέρος η Νάντια Μπουλέ. Μόνο που αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια θα βοηθήσει με το άλλο της ταλέντο, αφού δεν θα παρουσιάσει κάποια εκδήλωση αλλά θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και να δοθούν σε όσους τα χρειάζονται.

Συγκεκριμένα λοιπόν στις 11 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερη συναυλία στο κάστρο Αντιρρίου της Ναυπάκτου όπου θα τραγουδήσει το «Τρίφωνο» και θα συμμετέχει η Νάντια Μπουλέ. Στη συναυλία αυτή αντί χρημάτων, ο κόσμος θα φέρει συσκευασμένα τρόφιμα τα οποία μετά θα μοιραστούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

«Αγαπώ πολύ την περιοχή του Δήμου Ναυπακτίας αφού εκεί ζει και είναι δήμαρχος ο πατέρας μου», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ στην Espresso, ενώ τόνισε πως «στις μέρες μας νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όσους το έχουν ανάγκη»!

Έτσι λοιπόν, όσοι βρεθείτε εκείνες τις μέρες στη Ναύπακτο είναι ευκαιρία να απολαύσετε τη συναυλία με το «Τρίφωνο» και τη Νάντια Μπουλέ αλλά και με το «εισιτήριο» που θα τους πληρώσετε, δηλαδή ότι τρόφιμα τους πάτε, να ξέρετε ότι θα βοηθηθούν κάποιοι που τα έχουν ανάγκη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε