Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ποια η σχέση του Μίκη Θεοδωράκη με το Greek Idol?

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο κορυφαίος έλληνας συνθέτης συνδέεται με «δεσμούς αίματος» στο talentshow του Alpha

To Newsit, συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με την προετοιμασία του Greek Idol. Σύμφωνα λοιπόν με πολύ έγκυρες πληροφορίες, ανάμεσα στα πρόσωπα που βλέπουν στα casting τους υποψήφιους για το καινούργιο talent show του Alpha είναι και συγγενικό πρόσωπο του κορυφαίου έλληνα συνθέτη.

Το πρόσωπο αυτό είναι η Μάρω Θεοδωράκη, κόρη της δημοσιογράφου, Νίτσας Λουλέ και του ποιητή και δημοσιογράφου Γιάννη Θεοδωράκη, αδερφού του Μίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μάρω Θεοδωράκη διαθέτει ένα «βαρύ» βιογραφικό στον τομέα της μουσικής, έχοντας σπουδάσει πιάνο στο Ωδείο Αθηνών και στο Εθνικό Ωδείο αποφοιτώντας με άριστα παμψηφεί ενώ έχει διδάξει και σε αρκετές σχολές και αυτήν την περίοδο διδάσκει στην «Athens Drama School».
Η Μάρω Θεοδωράκη μεγάλωσε μέσα σε μια δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και συνάμα μέσα στην ποίηση και τη μουσική. Ο πατέρας της, Γιάννης Θεοδωράκης, έχει γράψει τους στίχους, σε πολύ γνωστά τραγούδια όπως το «Όμορφη πόλη», «Αστέρι μου, φεγγάρι μου», «Της νύχτας το όνειρο» και σε πολλά ακόμη διαμάντια της ελληνικής μουσικής.
Αν μη τι άλλο λοιπόν, φαίνεται ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να μπορεί να κρίνει αν κάποιος υποψήφιος του Greek Idol έχει ταλέντο και φωνητικές δυνατότητες. Και τελικά, αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι οι γερμανοί ιθύνοντες του talent show γνωρίζουν να κάνουν καλές επιλογές. Άλλωστε το όνομα «Theodorakis» λέει πολλά…!
Όσο για το τι γίνεται με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής του Greek Idol, θα σας αποκαλύψουμε σε λίγο στο Newsit.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε