Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποια παρουσιάστρια πάει… κοκκινιστό στον Κωστόπουλο;

Ποια παρουσιάστρια πάει… κοκκινιστό στον Κωστόπουλο;

Απόψε, στις 12 το «Βράδυ» στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής του δύο καλεσμένους, έναν από τον πολιτικό χώρο και μία παρουσιάστρια που ζητά την… ψήφο εμπιστοσύνης του για τις μαγειρικές ικανότητές της.

Ο πρώτος καλεσμένος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του νέου πολιτικού κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος που σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ εξηγεί και γιατί αν και προέρχεται από το χώρο της διαφήμισης, προεκλογικά το κόμμα του δεν έκανε διαφημιστική καμπάνια.

Στο πλατό της εκπομπής όμως και μετά την ανάλυση για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας, βρίσκεται μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια που πηγαίνει μάλιστα στον Κωστόπουλο κοκκινιστό και ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης του για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Λαμπίρη που με αφορμή το κοκκινιστό της, μιλά και για τα «μαγειρέματα» στο τηλεοπτικό τοπίο. Ποια είναι η γνώμη της για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη; Τι αποκαλύπτει για την Τατιάνα Στεφανίδου; Θα επιστρέψει η Χριστίνα με δική της εκπομπή; Γιατί ισχυρίζεται πως ήταν υπερβολικοί όλοι οι δημοσιογράφοι στο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη; Ακόμα, πώς είναι η καθημερινότητά της, τώρα που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο;

Οι απαντήσεις, θα μας δοθούν απόψε στις 12 το «Βράδυ», στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε