Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποια θα τα βάλει με την τουρκάλα «Sila»;

Ποια θα τα βάλει με την τουρκάλα «Sila»;

Έχει καταφέρει να κάνει πάρα πολλούς τηλεθεατές να ζουν κάθε βράδυ το… δράμα της. Ο λόγος για τη «Sila», την τούρκικη σειρά του MEGA που έχει κάνει… δράμα τη ζωή των υπόλοιπων καναλιών.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και ο ΑΝΤ1 σήκωσε λευκή σημαία, παραδίδοντας την ώρα στην τούρκικη σειρά του MEGA, αποσύροντας από απέναντί της, τη δική του «Asi». Ωστόσο, όπως φαίνεται, στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να προσπαθήσουν ξανά να την… πληγώσουν και για αυτό προγραμματίζουν να βάλουν απέναντί της μία live εκπομπή.

Η εκπομπή αυτή λοιπόν θα έχει τίτλο «Fthis TV» και θα την παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με σκοπό να βγαίνει στον αέρα μία ώρα κάθε βράδυ στις 9 με life style θεματολογία, ενώ κάποιες μέρες η παρουσιάστρια θα υποδέχεται στο πλατό καλεσμένους για να σχολιάσουν μαζί όσα συμβαίνουν. Στο Μαρούσι ευελπιστούν ότι με τη live εκπομπή θα καταφέρουν να… τραυματίσουν τη «Sila» και να κερδίσουν τηλεθεάσεις. Το αν τα καταφέρουν ή όχι θα αποδειχτεί στο ραβασάκι της Nielsen. Με τον έως τώρα προγραμματισμό, η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 1 Αυγούστου, οπότε θα δούμε αν η ελληνίδα Σταματίνα καταφέρει στη μάχη της τηλεθέασης να «πληγώσει» την τουρκάλα «Sila»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε