Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιες είναι οι 10 πιο δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας

Ποιες είναι οι 10 πιο δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας
Απογοητευμένοι στο ΣΚΑΪ από τις χαμηλές τηλεθεάσεις

 

Αν και η ιδέα ήταν καλή, η υλοποίησή της δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο! Ο λόγος για το «I love GR» του ΣΚΑΪ, στο οποίο οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους περιοχές της Ελλάδας. Ακόμα και η Δήμητρα Παπαδοπούλου που μπήκε… σφήνα στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να… σώσει την εκπομπή, τελικά δεν τα κατάφερε αφού οι τηλεθεατές αδιαφόρησαν! Κρίμα, γιατί η ιδέα, όπως είπαμε, ήταν και καλή και πρωτότυπη. Αλλά το χαμηλό κόστος παραγωγής, είχε σαν αποτέλεσμα το χαμηλής ποιότητας πρόγραμμα και τις χαμηλότατες τηλεθεάσεις!
 
Ωστόσο στο κανάλι του Φαλήρου, αν και απογοητευμένοι από τη –λογική- αδιαφορία των τηλεθεατών, συνέχισαν και αισίως… φτάνουν στον τελικό. Μετά από τα επεισόδια, αποφασίστηκαν λοιπόν οι δέκα πιο δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας και αυτές είναι οι:
 
Σάμος, Ρέθυμνο, Ψαρά, Κάλυμνος, Κίμωλος, Καστοριά, Σύρος, Παξοί, Κεφαλονιά και Λεωνίδιο.
 
Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου στις 9.00 το πρωί. Την ίδια μέρα, στις 22.00, η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα ανακοινώσει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ποια είναι η πιο αγαπημένη περιοχή σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε