Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποιες εκπομπές έκαναν… ανάσταση και ποιες συνεχίζουν τον Γολγοθά.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Το Πάσχα πέρασε αλλά ο… Γολγοθάς των παρουσιαστών συνεχίζεται. Κι όσο δεν βλέπουν τις εκπομπές τους να ανεβαίνουν στον πίνακα τηλεθεάσεων, τόσο μεγαλύτερο το δράμα τους και οι καθημερινές μουρμούρες.

Χθες, Δευτέρα του Πάσχα και η μάχη της τηλεθέασης είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς στην τηλεοπτική αρένα κατέβηκε η Ρούλα Κορομηλά με το «Greek Idol» προσπαθώντας να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Απ’ ότι φάνηκε όμως, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης το talent show του ALPHA δεν κατάφερε να κερδίσει τους mega-λους αντιπάλους του και παρέμεινε συνεχώς στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Συγκεκριμένα από τις 9 έως τις 10 το βράδυ, στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε η «Ζωή της άλλης» με μέσο όρο 45,3 ενώ το «Greek Idol» έκανε μέσο όρο μόνο 12,9. Μεγαλύτερη… ήττα όμως, έπαθε το «Μην το πεις στη νύφη». Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ λίγους τηλεθεατές κάνοντας μέσο όρο 5,1.

Χαμηλές επιδόσεις και την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, για το κανάλι του Αμαρουσίου αφού το «Wipe out» έκανε μέσο όρο 6,1. Το «Greek Idol» ανέβασε τις τηλεθεάσεις του για το κανάλι της Κάντζας σημειώνοντας μέσο όρο 19,1 ενώ στην κορυφή της κατάταξης παρέμεινε άνετα το MEGA αφού το «Νησί» ακόμα και σε επανάληψη κέρδισε τους περισσότερους τηλεθεατές και έκανε μέσο όρο 31,7.

Την επόμενη ώρα όμως, από τις 11 έως τις 12, η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» ανεβάζει τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση της κατάταξης με 21,8 μέσο όρο. Στη δεύτερη θέση παρέμεινε το «Greek Idol» αποδεικνύοντας ότι καμία από τις ώρες της προβολής του δεν πρωταγωνίστησε στη μάχη της τηλεθέασης. Το talent show του ALPHA έκανε 18 μέσο όρο και η ξένη ταινία στο MEGA σημείωσε 15,3 μέσο όρο.

Σίγουρα τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης προκαλούν έντονο προβληματισμό στους υπεύθυνους του ALPHA που, παρά τις προσδοκίες τους να πρωταγωνιστήσουν στη μάχη της Δευτέρας, αποδείχτηκε ότι το talent show τους δεν μπορεί να «παλέψει» με σκληρούς αντιπάλους. Αυτό όμως, που προβληματίζει ιδιαίτερα τους παροικούντες στο κανάλι της Κάντζας είναι αν το «Greek Idol» καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές τα Σάββατα ή παρά το υψηλό κόστος παραγωγής του, εξακολουθήσει να συγκεντρώνει τους… υπόλοιπους τηλεθεατές των προγραμμάτων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες υπάρχουν έντονες διαφωνίες μεταξύ στελεχών της παραγωγής με στελέχη του καναλιού. Κι απ’ ότι φαίνεται, προς άγρα τηλεθέασης, θα αναγκαστούν να κάνουν διάφορες… τονωτικές ενέσεις με ριάλιτι στοιχεία μπας και το «Greek Idol» κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Γολγοθάς για το talent show θα συνεχιστεί και αυτή τη χρονιά…

Να διευκρινίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο ανά ώρα και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε