Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιες εκπομπές και ποια πρόσωπα μένουν στο ALTER – Ποιοι φεύγουν

Ποιες εκπομπές και ποια πρόσωπα μένουν στο ALTER – Ποιοι φεύγουν

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου επί του αιτήματος για υπαγωγή στο άρθρο 99, η οποία ως γνωστόν αναμένεται σε ενάμιση μήνα, το Alter έχει αποφασίσει να βγάλει ολόκηρο το καλοκαίρι με ζωντανές εκπομπές σε όλες σχεδόν τις ζώνες του προγράμματός του.

Οι τρέχουσες εκπομπές θα πάνε για μπάνια, στο τέλος του μήνα. Οι μεν ενημερωτικές (Αυτιάς κ.λ.π.) θα πάνε για μπάνια στις 29 Ιουλίου, ενώ οι καθαρά ψυχαγωγικές (Πολύ μπλα-μπλα κ.α.), μία εβδομάδα νωρίτερα. Δηλαδή στις 22. Οι περισσότερες από αυτές αναμένεται να αντικατασταθούν κατά την διάρκεια του Αυγούστου και μέχρι να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν με άλλες παρόμοιες.
 
Για παράδειγμα το “Πολύ μπλα μπλα” θα αντιακασταθεί με παρεμφερές τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο επικρατέστερη αυτή τη στιγμή για να το παρουσιάζει είναι νυν πανελίστρια της εκπομπής (και πρώην της Ελένης Μενεγάκη), η Ελένη Φωτοπούλου.
 
Οι διεργασίες για τις λεπτομέρειες γύρω από αυτά τα “προσωρινά” προγράμματα και τα πρόσωπα που θα τα στελεχώσουν αναμένεται να ενταθούν και να ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στο άμεσο επίσης διάστημα αναμένεται να φανεί και τι μέλλει γενέσθαι με τα πρόσωπα και τις εκπομπές που θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε