Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιο… αμάρτημα «έκαψε» τα στελέχη του MEGA;

Γρηγόρης Μελάς |
Ποιο… αμάρτημα «έκαψε» τα στελέχη του MEGA;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.04.2012 | 10:19
Πρώτη δημοσίευση: 24.04.2012 | 10:19

Είναι γνωστή η κόντρα MEGA και ANT1. Όσο μάλιστα, η διαφημιστική πίτα συρρικνώνεται τόσο φουντώνει η μάχη μεταξύ Μεσογείων και Αμαρουσίου, αφού τα στελέχη και των δύο τηλεοπτικών σταθμών προσπαθούν να κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που απέναντι από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Το αμάρτημα της μητρός μου», το MEGA προβάλλει διπλό επεισόδιο των «Βασιλιάδων» του. Η μάχη είναι σκληρή και κανείς δεν προτίθεται να κάνει παραχωρήσεις!

Σκεφτείτε λοιπόν τι έγινε στη Μεσογείων όταν έμαθαν ότι ηθοποιός που ανήκει στο δυναμικό του καναλιού τους πήγε απέναντι και δη, στο «Αμάρτημα». Η είδηση αυτή τους… έκαψε κυριολεκτικά καθώς το πρόσωπο που… αμάρτησε είναι από τους νέους «μαχητές» του σταθμού στη μάχη του prime time. Ποιο είναι το πρόσωπο αυτό; Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η νεαρή ηθοποιός που είναι στην ομάδα της εκπομπής «Κάψε το σενάριο».

Η νεαρή ηθοποιός λοιπόν, θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Και βέβαια, θα συνεχίσει μαζί με τους Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο, Δημήτρη Μακαλιά και Γιώργο Βαγιάτα να «καίει το σενάριο» κάθε Πέμπτη βράδυ στο MEGA.
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο