Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιοι ανέβηκαν και ποιοι έπεσαν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

 Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα η χθεσινή με όλες τις εκπομπές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης να έχουν βγει στην τηλεοπτική αρένα. Αν και δεν υπήρξε καμία σημαντική διαφορά στην κατάταξη, εντούτοις μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό Mou» στο MEGA που σημείωσε υψηλά νούμερα, αξίζει να δούμε τι διαφορές είχε η κάθε εκπομπή, στη δεύτερη μέρα της μάχης. Να δούμε δηλαδή ποιοι ανέβηκαν, ποιοι έπεσαν και πόσο…


Κατ’ αρχάς, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η μεγαλύτερη πτώση σημειώθηκε από τους «καινούργιους» Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Τη δεύτερη μέρα το δίδυμο του MEGA έπεσε 7,7 μονάδες αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ενδιαφέρον και… περιέργεια των τηλεθεατών να τους παρακολουθήσουν στην πρεμιέρα τους. Μπορεί όμως το νούμερο της πτώσης να φαίνεται μεγάλο αλλά αποδεικνύει ότι Λιάγκας-Σκορδά κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών αφού και τη δεύτερη μέρα οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν την εκπομπή τους. Το αν θα κρατήσουν τους τηλεθεατές ή θα συνεχίσει η πτωτική πορεία είναι δική τους ευθύνη και θα αποδειχτεί τις επόμενες μέρες από τις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB. Πάντως, το δίδυμο του MEGA καταφέρνει να βγάλει «γεμάτες» εκπομπές με πλούσια θεματολογία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, τη δεύτερη μέρα της μάχης κέρδισε ποσοστά τηλεθέασης, η Ελένη Μενεγάκη έπεσε ακόμα περισσότερο. Πτώση που αποδεικνύει ότι αν δεν προσέξει τα… υλικά (θεματολογία) του «Καφέ» της η πτώση μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Μην ξεχνάτε ότι τη Δευτέρα για να παλέψει την πρεμιέρα του MEGA… επιστράτευσε την Κατερίνα Ζαρίφη. Αποδείχτηκε λοιπόν ότι η εμφάνιση της πρώην συνεργάτιδάς της έφερε νούμερα τηλεθέασης αλλά… μόνο για μία μέρα. Από κει και πέρα θα πρέπει να παλέψει με τη θεματολογία της εκπομπής της.

Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ οι υπόλοιπες εκπομπές της ονομαζόμενης «πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης» ανέβηκαν σε τηλεθέαση, η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έπεσε! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία δομημένη με θεματολογία εκπομπή, γεγονός που σε κάνει να απορείς για την πτώση της.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι έκαναν οι εκπομπές στο γενικό σύνολο τηλεθέασης χθες και πόσο ανέβηκαν ή έπεσαν σε σχέση με την προχθεσινή μέρα.


ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Τηλεθέαση Τρίτης

Τηλεθέαση Δευτέρας

Διαφορά

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

24,2

31,9

-7,7

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

19

17,2

+1,8

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

14,1

15,2

-1,1

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ALTER

10,1

5,7

4,4

ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΣΚΑΪ

5,7

7,6

-1,9

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΝΕΤ

7,1

5,5

+1,6

ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣSTAR

6,3

5,2

+1,1

 
Τα ίδια πάνω κάτω αποτελέσματα είχαμε και στο νεανικό κοινό. Μόνο που εδώ η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε δεύτερη στην κατάταξη, αν και πάλι έπεσε κατά 2,3 μονάδες. Η μεγαλύτερη άνοδος ανήκει στους Καραμεροχαριτάτους και η μεγαλύτερη πτώση στους Λιάγκα-Σκορδά που όμως και πάλι σημείωσαν υψηλότατο μέσο όρο τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα λοιπόν στο νεανικό κοινό η κατάταξη των εκπομπών, καθώς και η άνοδος ή η πτώση τους είναι η εξής:  

 

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Τηλεθέαση Τρίτης

Τηλεθέαση Δευτέρας

Διαφορά

ΠΡΩΙΝΟ MOUMEGA

29,4

34,3

-4,9

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

20,3

22,6

-2,3

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

16,5

10,8

+5,7

ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΣΚΑΪ

5,9

8

-2,1

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ALTER

6,9

3,1

3,8

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΝΕΤ

4,1

2,3

1,8

ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ STAR

6,5

4,1

2,4


Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε