Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ποιοι celebrities… έχασαν το φως τους!

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα. Είναι λογικό με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας να μας πιάνουν οι μαυρίλες μας.

Παρ’ όλη όμως, τη γενική… μαυρίλα, κάποιοι celebrities αποφασίζουν να ζήσουν έστω και για λίγο στο σκοτάδι. Όχι γιατί έκοψαν το ρεύμα προκειμένου να κάνουν οικονομία αλλά για να συμμετέχουν στο «Black out» του ΑΝΤ1.

Οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου διαπιστώνοντας την επιτυχία που είχε το επεισόδιο με τους celebrities έβαλε ξανά στο πλατό την παρουσιάστρια της εκπομπής Νάντια Μπουλέ και στο σκοτάδι κάποιους εγχώριους σταρ με σκοπό τα συγκεκριμένα επεισόδια να τα προβάλλει μέσα στην περίοδο των εορτών.

Ποιοι είναι λοιπόν οι celebrities που… χάνουν το φως τους μπαίνοντας στο σκοτεινό δωμάτιο δοκιμασιών και πάνε κόντρα στις φοβίες τους;
Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για δύο επεισόδια τα οποία ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει να τα προβάλλει στις 19 και στις 26 Δεκεμβρίου.

Στο επεισόδιο λοιπόν που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 19 του μήνα αντιμέτωποι με τους φόβους τους μέσα στο σκοτάδι θα έρθουν η Χριστίνα Κολέτσα, ο Θανάσης Πάτρας, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Γιολάντα Διαμαντή, η Φλορίντα Πετροτσέλι και ο Ζεράρ από τους «Vegas».

Την επόμενη βδομάδα, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, δηλαδή τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, το «Black out» θα… παγώσει αφού στο σκοτάδι θα μπουν διαγωνιζόμενοι του «Dancing on ice». Συγκεκριμένα, οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου Ιωάννα Πηλιχού, Χριστίνα Παππά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαριάννα Καλλέργη και Γιώργος Χειμωνέτος άφησαν τα παγοπέδιλά τους με σκοπό να… χάσουν κι αυτοί το φως τους στο σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας όμως, να κερδίσουν τα χρήματα που δίνει η εκπομπή για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μάλιστα, όπως μάθαμε στα γυρίσματα των δύο επεισοδίων έπεσε πολύ γέλιο αλλά και πολλή… τσιρίδα από τους celebrities που κλείστηκαν στο σκοτάδι. Περιμένουμε να τους δούμε για να γελάσουμε λιγουλάκι…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε