Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιοι celebrities μπαίνουν… στον πάγο!

Δύσκολες εποχές ακόμα και για τους stars. Είναι λογικό λοιπόν αρκετοί από αυτούς, ελλείψει άλλων προτάσεων να δέχονται αυτή τη σεζόν να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κάνουν πράγματα για τα οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια ούτε καν θα τα συζητούσαν!

Πριν ξεκινήσει να μεταδίδεται το «Dancing with the stars» στη χώρα μας, αρκετοί αρνήθηκαν στην πρόταση του ΑΝΤ1 για να βάλουν τα παπούτσια χορού. Μετά την επιτυχία του όμως, αρκετοί δήλωναν… οικειοθελώς συμμετοχή στο talent show ελπίζοντας ότι θα βρεθούν στην πίστα του.
 
Ωστόσο, στο κανάλι του Αμαρουσίου προβληματίστηκαν αρκετά όταν αποφάσισαν να κάνουν το «Dancing on ice», γνωρίζοντας καλά και την… επικινδυνότητα του εν λόγω εγχειρήματος για τους συμμετέχοντες καθώς θα πρέπει να χορεύουν και να κάνουν φιγούρες πάνω στον πάγο. Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά τους όταν οι περισσότερες απαντήσεις των celebrities ήταν θετικές.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η αρχική λίστα περιελάμβανε 400 άτομα, στα οποία είτε έγινε τηλεφωνική επικοινωνία από ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής είτε μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο. Από αυτά τα άτομα τα περισσότερα δέχτηκαν να… ρισκάρουν και μετά από επιλογή, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής συναντήθηκαν με τα 120 από αυτά. Μετά από διάφορες διευκρινιστικές συζητήσεις η λίστα έπεσε στα 20 άτομα και τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν πρόβες ώστε να αποφασιστεί η τελική δωδεκάδα των διαγωνιζόμενων.
 
Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή 9 άτομα είναι τα σίγουρα που θα συμμετέχουν στο «Dancing on ice» (αφού βεβαίως πρώτα αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν πάνω στα παγοπέδιλά τους) και τα οποία, με αλφαβητική σειρά είναι τα παρακάτω:
 
-Πηνελόπη Αναστασοπουλου
-Θέμις Γεωγαντάς
-Βασίλειος Κωστέτσος
-Άννα Μαρία Λυκουρέζου
-Χρισίνα Παππά
-Σάγια
-Σταματίνα Τσιμτσιλή
-Γιώργος Χειμωνέτος
-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
 
Οι επικρατέστεροι από την υπόλοιπη λίστα της εικοσάδας για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις, είναι οι:
-Γιολάντα Διαμαντή
-Ελένη Καρποντίνη
-Θανάσης Πάτρας
-Κώστας Φραγκολιάς
 
Μέσα στην επόμενη βδομάδα λοιπόν που οι celebrities θα βρεθούν στον πάγο θα αποφασιστεί οριστικά και ποιοι από αυτούς θα βρεθούν στο «Dancing on ice». Αξίζει δε, να αναφέρουμε ότι ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να στήσει το παγοδρόμιό του σε ένα… ολυμπιακών προδιαγραφών στάδιο που να χωρά χιλιάδες κόσμο που θα απολαμβάνουν από κοντά τις προσπάθειες των stars να εντυπωσιάσουν με τις χορευτικές τους φιγούρες στον πάγο.
 
 
Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε