Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ποιοι celebrities ψήνονται στον ALPHA

Το «Κάτι ψήνεται» θα γιορτάσει το… ψήσιμο που κάνει στους αντιπάλους του.

Είναι αλήθεια πως η απόφαση των υπεύθυνων του ALPHA να προβάλουν το «Κάτι ψήνεται» απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων καναλιών κατάφερε να… ψήσει τους αντιπάλους τους! Η κίνηση αποδείχτηκε σωστή, τουλάχιστον από πλευράς τηλεθέασης αφού η εκπομπή … φιγουράρει καθημερινά στον πίνακα τηλεθέασης της «Top εικοσάδας».

Όπως είναι λογικό λοιπόν οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας προσέχουν πολύ τα… μαγειρέματα για να συνεχίσει η εκπομπή να έχει τις ίδιες υψηλές τηλεθεάσεις. Μάλιστα είναι τόσο ευχαριστημένοι που ετοιμάζονται να το γιορτάσουν με celebrities να διαγωνίζονται μεταξύ τους στη μαγειρική. Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως το αρχικό σχέδιο του ALPHA ήταν να ετοιμάσουν σειρές με celebrities καλεσμένους ώστε να προβάλλουν το «Κάτι ψήνεται» και τα Σαββατοκύριακα. Μόνο που δεν κατάφεραν να… ψήσουν τους εγχώριους σταρ κι έτσι το σχέδιο ναυάγησε. Τώρα όμως, ενόψει των γενεθλίων της εκπομπής, βάζουν την ιδέα στο… φούρνο και την ξαναζεσταίνουν με τη μορφή επετειακών εκπομπών. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια των υπευθύνων στο κανάλι της Κάντζας, τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να μαγνητοσκοπήσουν επεισόδια με 4 (κι όχι 5 όπως συνηθίζεται στις κανονικές εκπομπές) καλεσμένους που θα ανοίγουν τα σπίτια τους και θα μαγειρεύουν για τους υπόλοιπους, προσπαθώντας να κερδίσουν το βραβείο του καλύτερου μάγειρα-οικοδεσπότη. Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι οι 4  δεν θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν οι ίδιοι το χρηματικό έπαθλο αλλά ο νικητής θα αποφασίσει σε ποιο φιλανθρωπικό σκοπό  θα τα δώσει. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι celebrities που τελικά θα… ψηθούν είναι η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου, ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο τραγουδιστής Ζακ Στεφάνου και η δημοσιογράφος Μαρία Καλπάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες τα γυρίσματα θα γίνουν την επόμενη βδομάδα γιατί πλησιάζουν τα γενέθλια της εκπομπής ενώ αναζητούνται ακόμα 4 celebrities να… ψηθούν σε έναν ακόμα εβδομαδιαίο κύκλο!
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε