Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ποιοι celebrities θα μπουν… στον πάγο!

Τα τελευταία χρόνια, τόσο στο «Dancing with the stars» όσο και στο «Just the two of us» είδαμε να λαμβάνουν μέρος αρκετοί celebrities καταφέρνοντας κάποιοι από αυτούς μάλιστα να ανεβάσουν τις μετοχές τους στο τηλεοπτικό –και όχι μόνο!- τοπίο κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι περισσότεροι από τους celebrities στους οποίους απευθύνθηκε ο ΑΝΤ1 για να λάβουν μέρος στο «Dancing on ice» απάντησαν θετικά. Και μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η λίστα των υποψηφίων που έλάβαν διευκρινιστικό τηλεφώνημα από υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής δεν είναι καθόλου μικρή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα βάλουν κάτω τη λίστα και θα αποφασίσουν τους διαγωνιζόμενους stars που θα φορέσουν τα παγοπέδιλά τους. Ωστόσο αν και οι περισσότεροι απάντησαν θετικά, το κύριο μέλημα του καναλιού είναι οι διαγωνιζόμενοι να είναι κυρίως νεαρής ηλικίας, ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που απαιτεί ο χορός στον πάγο.

Έτσι, η επιλογή από τον ΑΝΤ1 θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή για να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ακόμα και στο «Dancing with the stars» είχαμε μικροατυχήματα οπότε τώρα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεχτικοί στην επιλογή τους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες το talent show πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το αργότερο αρχές Νοεμβρίου οπότε ο χρόνος πιέζει για να βρεθούν οι celebrities που θα φορέσουν αμέσως τα παγοπέδιλά τους και θα ξεκινήσουν πρόβες.

Αφού λοιπόν βρουν τους διαγωνιζόμενους, στη συνέχεια θα αποφασίσουν ποιοι άλλοι εκτός από τον Αλέξη Κωστάλα θα είναι στην κριτική επιτροπή και ποιος θα είναι ο παρουσιαστής ή παρουσιάστριά του. Αλλά είναι σίγουρο ότι σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε τους celebrities που θα μπουν στον πάγο και θα προσπαθήσουν να… θερμάνουν τις τηλεθεάσεις για το κανάλι του Αμαρουσίου που ποντάρει πολλά σε αυτό το καινούργιο talent show του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε