Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιοι gay ηθοποιοί ετοιμάζουν το γάμο τους;

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.06.2011 | 14:40
Πρώτη δημοσίευση: 26.06.2011 | 14:07

Το ψήφισμα από τη γερουσία της Νέας Υόρκης του νόμου περί ισότητας, όσον αφορά στο γάμο, μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων, φαίνεται πως άνοιξε το δρόμο σε αρκετά ζευγάρια που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής.

Μεταξύ πολλών και δύο ηθοποιοί που έχουν γνωστοποιήσει τη σχέση τους εδώ και πέντε χρόνια και οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους με την απόφαση της Γερουσίας. Πρόκειται για τον Neil Patrick Harris και τον David Burtka που γνωρίστηκαν το 2004 και  έπαιξαν μαζί στη σειρά "How I Met your Mother", ένα χρόνο μετά.

"Ο David και εγώ είχαμε κάνει επίσημη πρόταση ο ένας στον άλλο πριν από πέντε χρόνια! Φοράμε δαχτυλίδια αρραβώνων για πολύ καιρό, περιμένοντας για μια διαθέσιμη ημερομηνία.", έγραψε ο Harris στο twitter, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.
 
Ο David με τη σειρά του έγραψε "Του έχω ήδη κάνει πρόταση γάμου, είπε ναι! Δόξα τω Θεώ!"

Ο Harris και ο David, ο οποίος είναι και σεφ, απέκτησαν δίδυμα παιδιά με τη βοήθεια μιας παρένθετης μητέρας τον Οκτώβριο του 2010. Ο Neil παρακάλεσε τη Γερουσία μέσω του Twitter, να επιτρέψει στην οικογένειά τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Δείτε για ποιους μιλάμε και τι δηλώνουν οι star του Hollywood.
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο