Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιοι κέρδισαν και ποιοι… πληγώθηκαν στη μάχη του prime time

Όπως κάθε μέρα, έτσι και χθες κάποιοι έφυγαν κερδισμένοι ενώ κάποιοι άλλοι πληγωμένοι από τη μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο.

 Το αξιοπερίεργο είναι ότι ανάμεσα στους… βαρύτατα πληγωμένους είναι μονομάχοι που είχαν συνηθίσει να πρωταγωνιστούν στις μάχες.

Για παράδειγμα ο Έκτορας Μποτρίνι που με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» κατάφερνε να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, η εκπομπή ήταν από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA και γι’ αυτό το λόγο την έβαζαν απέναντι από δυνατούς αντιπάλους. Τελικά όμως ο γνωστός σεφ καταφέρνει τώρα να συγκεντρώσει στην κουζίνα του λίγους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ώρα του prime time, δηλαδή από τις 9 έως τις 10, η «Ζωή της ‘Aλλης» έκανε μέσο όρο 44,6 και αμέσως μετά, αλλά αρκετά πιο πίσω, τερμάτισε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πλάκα κάνεις» με 14. Ωστόσο το «Botrini’s Project» σημείωσε 7,9 μέσο όρο συνεχίζοντας να προκαλεί εφιάλτες στους υπεύθυνους του ALPHA.

Οι χαμηλές πτήσεις όμως για το κανάλι της Κάντζας συνεχίστηκαν και την επόμενη ώρα με τη Σίσσυ Φειδά να σημειώνει με την εκπομπή της «Σπίτι από την αρχή» 7,8 μέσο όρο και να φεύγει πληγωμένη από τη μάχη της τηλεθέασης. Την πρώτη θέση της κατάταξης της ζώνης από τις 10 έως τις 11, κατέκτησε πάλι το MEGA αφού η σειρά «50-50» έκανε τον κόσμο να γελάσει και γι’ αυτό ανταμείφθηκε με 35,1 μέσο όρο. Η σειρά του ΑΝΤ1 «Steps» έκανε… αργά βήματα στο τηλεοπτικό τοπίο και τερμάτισε με 11,1 μέσο όρο.

Την επόμενη ώρα όμως, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» φέρνουν το κανάλι του Αμαρουσίου στην κορυφή της κατάταξης με 21,4 μέσο όρο. Ανεβασμένες και οι επιδόσεις του ALPHA αφού οι «Οικογενειακές Ιστορίες» έκαναν μέσο όρο 14,2. Η ξένη ταινία που προβάλλει το MEGA έριξε το κανάλι της Μεσογείων στην τρίτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας την ίδια ώρα 13,9 μέσο όρο.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε