Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιοι παίρνουν τη θέση της Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη του ALPHA

Με την απόφαση να μετακινήσουν την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, οι υπεύθυνοι του ALPHA προκάλεσαν αναταραχή στα υπόλοιπα κανάλια.

Έτσι όμως, στο κανάλι της Κάντζας εκτιμούν ότι δημιουργούν μία δυνατή ζώνη από τη μία το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ. Στα σχέδιά τους είναι μετά τον «Καφέ με την Ελένη», στις 4 δηλαδή το μεσημέρι, να μεταδίδεται το «Δέστε τους» με τους Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη και στη συνέχεια, στις 6 το απόγευμα, να προβάλλονται οι «Οικογενειακές ιστορίες», δίνοντας στις 7 πάσα στο δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Το ερώτημα όμως, είναι ποιοι θα πάρουν τη θέση της Ελένης Μενεγάκη αλλά και της εκπομπής «Πάνω στην ώρα» που δεν θα μεταδίδεται την καινούργια σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας επιστρατεύουν όχι μόνο έναν αλλά πάρα πολλούς για να αντικαταστήσουν την Ελένη Μενεγάκη και να δώσουν μάχη για την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 10 το πρωί, ο ALPHA θα προβάλλει δύο ξένες αμερικάνικες κωμικές οικογενειακές σειρές. Στα σχέδιά τους είναι να είναι πρώτης προβολής αλλά δεν αποκλείεται για λόγους οικονομίας να βάλουν τη γνωστή «Νταντά αμέσου δράσης». Αμέσως μετά, στις 10 το πρωί, δηλαδή την ώρα που σερβιριζόταν ο «Καφές με την Ελένη» θα προβάλλονται παλιές ελληνικές σειρές από τα… ράφια του ALPHA. Έτσι, εκτός από τη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο» που τα τελευταία χρόνια… βουλώνει τρύπες στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας, σειρές όπως «Amore mio», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Βέτα Queen», «Αχ και να ‘ξερες», «Μου το κρατάς μανιάτικο», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» και τόσες άλλες θα ξεσκονιστούν για ακόμα μία φορά και θα πάρουν τη θέση του «Καφέ με την Ελένη»! Όλες αυτές οι σειρές, καινούργιες και… σκονισμένες θα δίνουν τη μάχη της τηλεθέασης μέχρι τη μία παρά τέταρτο που θα μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων του ALPHA και προετοιμάζοντας το πεδίο για να ξεκινά η Ελένη να σερβίρει τον «Καφέ» της. Μόνο που με τέτοιο πρόγραμμα πριν από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη –και ενδιαφέρουσα εκπομπή- για να μαζέψει τους τηλεθεατές στο κανάλι της Κάντζας που μάλλον μέχρι εκείνη την ώρα θα είναι αλλού!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε