Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποιοι πήραν τη θέση του Λάτσιου

Για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars» έχει ακούσει πολλά σχόλια. Για το τρέιλερ όμως, του talent show και τις χορευτικές επιδόσεις του δέχτηκε πολύ περισσότερα, ακόμα και από στενούς συνεργάτες του!

Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην πούμε ότι ο Γιάννης Λάτσιος «έκλεψε» την παράσταση στο τρέιλερ αφού κατάφερε να κάνει πολύ δύσκολες χορευτικές φιγούρες. Όπως όμως, αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια πετώντας τα… καρφάκια της και πειράζοντάς τον, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 χόρεψε… με το κεφάλι του ενώ οι χορευτικές φιγούρες έγιναν από άλλον. Ποιος ήταν λοιπόν αυτός που «δάνεισε» το σώμα του στο Γιάννη Λάτσιο και τον μεταμόρφωσε σε δεινό χορευτή με αποτέλεσμα να τον θαυμάζει ακόμα και η Ελένη Μενεγάκη;

Όχι ένας, αλλά δύο επαγγελματίες χορευτές επιστρατεύτηκαν, πήραν τη θέση ντουμπλάροντας το Γιάννη Λάτσιο. Ο Κώστας Χρυσαφίτης και ο Δημήτρης Κεσφερίδης ήταν αυτοί που έκαναν το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 να χορεύει στον αέρα και να χορεύει παθιασμένο τάνγκο με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο χορευτές πήραν μέρος στο πολύωρο γύρισμα που έγινε για το τρέιλερ ακολουθώντας κατά γράμμα, βήμα και χορευτική φιγούρα τις οδηγίες του σκηνοθέτη Βασίλη Μπουραντά.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Κώστας Χρυσαφίτης έκανε τις φιγούρες με τον τροχό που φαίνεται ο Γιάννης Λάτσιος να χορεύει στον αέρα ενώ ο Δημήτρης Κεσφερίδης ντούμπλαρε το διευθυντή προγράμματος στο παθιασμένο τάνγκο με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πάντως, να διευκρινίσουμε ότι στην κριτική επιτροπή βρίσκεται ο Γιάννης Λάτσιος και δεν ντουμπλάρεται από κάποιον κασκαντέρ αν και… κινδυνεύει από κάποιους stars λόγω των βαθμών που βάζει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε