Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ποιοι σατιρίζουν το Λαζόπουλο;

Ποιοι σατιρίζουν το Λαζόπουλο;

Τα… βέλη της σάτιράς του έχουν δεχθεί πολλοί. Αρκετοί μάλιστα πολιτικοί τρέμουν κάθε Τρίτη το τι θα τους… σούρει ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το «Αλ τσαντίρι νιουζ».

Αυτή τη φορά όμως, κάποιοι από αυτούς θα προσπαθήσουν να πάρουν… τη σάτιρά τους πίσω.

Μπορεί το «Αλ τσαντίρι νιουζ» να παραμένει κλειστό αλλά ο Λαζόπουλος θα επιστρέψει αύριο στο τηλεοπτικό τοπίο έτοιμος να κάνει «Παρέμβαση». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου που θα μεταδοθεί αύριο, στις 11 το βράδυ. Και για ακόμα μία φορά, θα τα πει όλα, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ο Λαζόπουλος λοιπόν θα σχολιάσει με το δικό του ανατρεπτικό τρόπο και λόγο τις εκλογές και τους πολιτικούς και θα μιλήσει για την «επίθεση» που δέχεται η σάτιρα από πολλά… θύματά της.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι στην εκπομπή του ALPHA, ο Λάκης Λαζόπουλος θα δεχτεί τα «βέλη» κάποιων πολιτικών που θα προσπαθήσουν να τον σατιρίσουν. Οι ρόλοι αντιστρέφονται και το αν τα καταφέρουν ή όχι, θα το διαπιστώσουμε στην αυριανή «Παρέμβαση», ενώ θα δούμε και το πώς αντιδρά ο Λαζόπουλος όταν γίνεται αυτός το… θύμα της σάτιρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε