Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ποιοι stars θα χορέψουν στο «Dancing with the stars»

Εχει και χάρη και κομψότητα και ίχνος κόμπλεξ. Φωτεινή Πιπιλή
Εχει και χάρη και κομψότητα και ίχνος κόμπλεξ. Φωτεινή Πιπιλή

 Άρχισαν οι εντατικές πρόβες χορού των συμμετεχόντων

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και γραφτεί για το ποιοι θα είναι οι stars που θα χορέψουν στο «DANCING WITH THE STARS» του ΑΝΤ1. Ωστόσο οι stars που θα το ρίξουν στο χορό αποτελούν εφτασφράγιστο μυστικό για τους υπεύθυνους του καναλιού θέλοντας να κάνουν πραγματική έκπληξη.

Κι όπως θα διαβάσετε παρακάτω, πράγματι υπάρχουν ονόματα που όχι μόνο δεν έχουν γραφτεί κι ακουστεί αλλά ούτε έχουν περάσει από το μυαλό μας. Πέρασαν όμως από το μυαλό των υπεύθυνων παραγωγής, στη συνέχεια τα πρόσωπα πέρασαν από τα γραφεία και έτσι τις τελευταίες ημέρες, περνούν από τις αίθουσες χορού όπου κάνουν εντατικές πρόβες για να χορέψουν στο talent show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι 6 γυναίκες που θα χορέψουν δίπλα από τους ισάριθμους άντρες διαγωνιζόμενους είναι κατά αλφαβητική σειρά, οι:

Πηγή Δεβετζή, Βίκυ Κουλιανού, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ευγενία Μανωλίδου, Πατρίτσια Περιστέρη και Φωτεινή Πιπιλή!

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι άντρες stars που θα χορέψουν συνοδεύοντας τις έξι γυναίκες διαγωνιζόμενες είναι κατά αλφαβητική σειρά, οι:

Αργύρης Αγγέλου, Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Κώστας Σόμμερ και δύο ακόμη που… αναζητούνται επειγόντως!

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι βρίσκονται ήδη στις αίθουσες χορού και κάνουν πρόβες αλλά κάποιοι από αυτούς δεν έχουν βάλει την τελική τους υπογραφή με κίνδυνο να υπάρχει έστω και η μικρή περίπτωση να μην είναι τελικά στο talent show.

Βλέπετε ορισμένοι από αυτούς ανήκουν είτε σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια (οπότε πρέπει να πάρουν την οριστική έγκριση) είτε έχουν πολλές άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο σκληρό πρόγραμμα των χορευτικών προβών. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες, όπου και θα «κλείσει» οριστικά η λίστα με τους stars, αν και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στα ονόματα που σας προαναφέραμε δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι οι Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε το talent show να ξεκινήσει τελικά την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 9 το βράδυ και να μην αναγκαστούν να αναβάλουν ξανά την πρεμιέρα του αφού αρχικά ήταν για την Κυριακή 21 Μαρτίου. Αλλά όπως σας είπαμε, το πρόβλημα είναι ότι ακόμα… αναζητούνται ορισμένοι stars που θα το ρίξουν στο χορό!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε