Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια σειρά του Στράτου Μαρκίδη;

Τις τελευταίες μέρες αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο θέλουν την καινούργια σειρά του Στράτου Μαρκίδη που ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1 να έχει μπει στο ψυγείο.

Η αλήθεια όμως, είναι εντελώς διαφορετική και μάλιστα η προετοιμασία της προχωρά με εντατικούς ρυθμούς καθώς η καθημερινή σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή γύρω στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Και μπορεί ακόμα να μην έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολύ στην καινούργια αυτή σειρά ελπίζοντας ότι θα δημιουργήσει ένα δυνατό lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του.

Άλλωστε ο δημιουργός της, Στράτος Μαρκίδης, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και δικαιολογημένα θεωρούν στον ΑΝΤ1 ότι πρέπει να προχωρήσουν στην παραγωγή της σειράς.
Προς διάψευση μάλιστα των φημών περί ματαίωσης της σειράς, θα σας αποκαλύψουμε και τα ονόματα δύο ηθοποιών που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά του Μαρκίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit σε δύο βασικούς ρόλους θα δούμε το Σταύρο Ζαλμά και τη Μπέσσυ Μάλφα. Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στην καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές με το κανάλι του Αμαρουσίου. Και δεν είναι οι μοναδικοί καθώς ο Στράτος Μαρκίδης αλλά και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν έρθει σε επαφές και με άλλους ηθοποιούς για τη σειρά αλλά ακόμα είναι στις πρώτες συζητήσεις και γι’ αυτό δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα ονόματα.

Πάντως, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και για τα τηλεοπτικά οικονομική περίοδο, χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι προχωρούν κανονικά οι παραγωγές ελληνικών σειρών και μάλιστα με καταξιωμένους συντελεστές.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε