Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιοι θα βρεθούν στη σκηνή του «Greek Idol»

Ποιοι θα βρεθούν στη σκηνή του «Greek Idol»

Σάββατο βράδυ και οι πέντε διαγωνιζόμενοι του «Greek Idol» θα ανέβουν στη σκηνή προσπαθώντας να κερδίσουν θετική βαθμολογία από τους Πέτρο Κωστόπουλο, Κώστα Καπετανίδη και Έλλη Κοκκίνου αλλά και πρωτίστως τις θετικές ψήφους των τηλεθεατών.

Άρης, Γιώργος, Μαλού, Μαρία και Παναγιώτης θα ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: το πρώτο θα είναι ένα ελληνικό τραγούδι από τη δισκοθήκη των «μεγάλων επιτυχιών» ενώ το δεύτερο θα είναι επιλογή τους και θα είναι η αφιέρωσή τους σε όποιον, όποια ή ό,τι θέλουν.

Εκτός όμως από τους πέντε διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live του talent show, καλεσμένος του «Greek Idol» θα είναι ο Νίνο. Ο νεαρός τραγουδιστής θα βρεθεί στη σκηνή του talent show και θα ερμηνεύσει ένα καινούργιο τραγούδι του. Δεν θα είναι όμως, ο μοναδικός καλεσμένος αφού στο talent show του ALPHA θα βρεθεί και η Νικόλ. Η νεαρή τραγουδίστρια που ήταν φιναλίστ στον πρώτο κύκλο του «Greek Idol» θα επιστρέψει στη σκηνή του για να ερμηνεύσει ένα καινούργιο τραγούδι της. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα βαθμολογηθεί από τους κριτές οπότε θα έχει λιγότερο άγχος…!

Κι όπως σας έχουμε πει, στο μεθεπόμενο live, δηλαδή το Σάββατο 11 Ιουνίου, καλεσμένη θα είναι η Καλομοίρα. Αλλά οι υπεύθυνοι του ALPHA προσπαθούν να κλείσουν για ένα από τα επόμενα live του talent show ένα πολύ δυνατό όνομα που… δεν προδίδουμε μέχρι να επιτευχθεί η τελική συμφωνία.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε