Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος αποχώρησε από το «Greek Idol» της Ρούλας Κορομηλά

Άρχισαν οι… γκρίνιες στο talent show του ALPHA

Γκρίνιες φαίνεται ότι ξεκίνησαν στον ALPHA για το «Greek Idol». Η πρώτη διαφωνία αφορά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της επανάληψης του talent show το Σάββατο. Ενώ η πρεμιέρα του την προηγούμενη Δευτέρα είχε σημειώσει μέσο όρο 34,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 37,3% στο νεανικό κοινό, η επανάληψή του Σάββατο έκανε αντίστοιχα μέσο όρρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 12,4% και στο νεανικό κοινό 13,4%, ποσοστά πολύ χαμηλά για ένα τόσο ακριβό project.

Έτσι, από το πρωί άρχισαν οι συσκέψεις και οι… γκρίνιες στα γραφεία του ALPHA για το αβέβαιο μέλλον του talent show στον πίνακα τηλεθεάσεων. Κάποιοι θεωρούν ότι το πανάκριβο project κινδυνεύει να πέσει στα live του αν δεν δοθεί βάρος και σημασία στους διαγωνιζόμενους και στην κριτική επιτροπή. 

Αρκετά υψηλά στελέχη του ALPHA θεωρούν ότι η εμφάνιση της Κορομηλά μετά από τόσα χρόνια απουσίας της από το τηλεοπτικό τοπίο… επιβραβεύτηκε από τους τηλεθεατές με υψηλές τηλεθεάσεις. Πιστεύουν όμως ότι τώρα πρέπει να δοθεί σημασία, ρόλος και λόγος στους υπόλοιπους συντελεστές του talent show. Βέβαια, με την αποψινή παρουσία και του Πέτρου Κωστόπουλου, που πρώτοι σας γράψαμε στο Newsit, ευελπιστούν ότι η κριτική επιτροπή θα πάρει το λόγο που της αξίζει!

Η άλλη… γκρίνια είναι πιο «παρασκηνιακή» και αφορά την εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στο αποψινό live. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit υπήρξε η πρώτη… αποχώρηση από το «Greek Idol» αφού η Ρούλα δεν θα ντυθεί σήμερα από τη στιλίστρια που ντύθηκε την προηγούμενη φορά αλλά από άλλον στιλίστα. 

Ωστόσο, να διευκρινίσουμε ότι δεν υπήρξε καμία έντονη διαμάχη ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και τη στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αλλά… κοινή συναινέσει αποφασίστηκε η λήξη της… συνεργασίας τους! Άλλωστε η γνωστή στιλίστρια μπορεί να αποχώρησε από το… καμαρίνι της Ρούλας αφού δεν θα επιμελείται το ντύσιμό της αλλά συνεχίζει προς το παρόν να φροντίζει την εμφάνιση των διαγωνιζομένων.
 
Γρηγόρης Μελάς 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε