Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ποιος γνωστός ηθοποιός χαρακτηρίζει το ίντερνετ «επικίνδυνο τεχνολογικό εφεύρημα»;

Ποιος γνωστός ηθοποιός χαρακτηρίζει το ίντερνετ «επικίνδυνο τεχνολογικό εφεύρημα»;

Είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ηθοποιούς και συνηθίζει να λέει την άποψή του χωρίς να φοβάται, έστω κι αν αυτή, αρκετές φορές, ξεσηκώνει πλήθος σχολίων.

Όπως όμως, λέει κι ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση, «Δε μπορώ τη βλακεία, την ανοησία, την κακοήθεια και την ψευτιά. Με ενοχλεί να μιλάνε ένα κάρο άσχετοι για πράγματα που δε γνωρίζουν ή που δεν έχουν δει. Δεν είμαι της άποψης, της ηλίθιας κατά τη γνώμη μου, ας μιλάνε για εσένα και ας λένε ό,τι να ναι. Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Θέλω να μιλάνε μόνο για τη δουλειά μου».
Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά «Προσωπικά», στην εκπομπή της ΝΕΤ, που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις 4 το μεσημέρι. Αναφερόμενος μάλιστα στην κριτική που του ασκείται, αναφέρεται και στο διαδίκτυο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «επικίνδυνο τεχνολογικό εφεύρημα, στο οποίο ο κάθε πικραμένος, διότι πικραμένοι είναι όλοι αυτοί, ή κομπλεξικοί ή ζηλιάρηδες ή ανίκανοι γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς να ξέρουν και με ένα enter “δολοφονούν” ανθρώπους, συνειδήσεις, γούστα… Εγώ αυτό δεν το δέχομαι!».

Αναφερόμενος μάλιστα στις κριτικές που του έχουν ασκήσει, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρει πως «είμαι κόκκινο πανί για ανθρώπους που κάνουν αναγωγή πάνω μας και θα ήθελαν πάρα πολύ ή να είναι εμείς ή να είναι σαν εμάς αλλά δε μπορούν», ενώ αποκαλύπτει πως «ασχολούνται μαζί σου για να υπάρξουν και αυτοί. Όταν ξεκίνησα φέτος, ας πούμε, τον “Υπηρέτη με δύο αφεντικά”, γράφτηκε κριτική την επόμενη της πρεμιέρας ενώ είχε αναβληθεί, ότι δεν είναι καλό το έργο. Εδώ να υπενθυμίσω ότι κάνω πάντα κλειστές γενικές δοκιμές. Δηλαδή γράφτηκε κριτική για ένα έργο που ακόμη δεν είχε ξεκινήσει…».
Περισσότερα όμως, αυτό το Σάββατο, στις 4 το μεσημέρι, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ, που ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλά «Προσωπικά» στην Έλενα Κατρίτση και για ακόμα μία φορά, λέει την άποψή του, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε