Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιος κέρδισε στο «Celebrity Dinner»

Ποιος κέρδισε στο «Celebrity Dinner»

Όσα θα δείτε αλλά και ΔΕΝ θα δείτε στην εκπομπή του ALPHA

Μετά από την πετυχημένη σε τηλεθεάσεις καθημερινή πορεία του «Κάτι ψήνεται», οι υπεύθυνοι του ALPHA προσπάθησαν να. ψήσουν επώνυμους να μαγειρέψουν. Ο αρχικός στόχος ήταν να πείσουν κάποιους celebrities να μαγειρέψουν και μάλιστα τα επεισόδια να μεταδίδονται κάθε σαββατοκύριακο.

Επειδή όμως, οι επώνυμοι. δεν ψήθηκαν, το κανάλι της Κάντζας έβαλε. νερό στο πρόγραμμά του κι έτσι αποφάσισε να γυρίσει -αρχικά- ένα εορταστικό επεισόδιο με κάποιους επώνυμους, μπας και τελικά πείσει μετά περισσότερους να συμμετέχουν σε αυτό. Η αφορμή δόθηκε με τα «γενέθλια» της εκπομπής κι όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα από το Newsit, οι τέσσερις celebrities που ψήθηκαν να μαγειρέψουν είναι οι Μαρία Ανδρούτσου, Ζακ Στεφάνου, Μαρία Καλπάκη και Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως οι 4 επώνυμοι δεν διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν οι ίδιοι το χρηματικό ποσό αλλά ο νικητής θα αποφασίσει για ποιο φιλανθρωπικό σκοπό θα δοθούν τα χρήματα. Έτσι, η Μαρία Ανδρούτσου είχε αποφασίσει πως θα έδινε τα χρήματα στο «Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα», ο Ζακ Στεφάνου στην «Κιβωτό», η Μαρία Καλπάκη στο «Χαμόγελο του παιδιού» και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο «Μαζί για το παιδί».

Και νικητής είναι….

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα και το επεισόδιο με τίτλο «Celebrity dinner» θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Απριλίου, στις 9 το βράδυ.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο καλύτερος «οικοδεσπότης-μάγειρας» και νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, οπότε το χρηματικό έπαθλο θα δοθεί στο «Μαζί για το παιδί.

Όσα ΔΕΝ θα δείτε

Στα. παραλειπόμενα του επεισοδίου που ΔΕΝ θα δείτε, αξίζει να σας πληροφορήσουμε ότι οι 3 celebrities μαγείρεψαν στο σπίτι τους, ενώ η Μαρία Ανδρούτσου «φιλοξενήθηκε» σε σπίτι γνωστού συγγραφέα που δεν αποκαλύπτουμε όμως το όνομά του  αφού κι ο ίδιος. δώρισε το σπίτι του για το γύρισμα αλλά δεν αναφέρεται πουθενά στο επεισόδιο.

Άλλο. αξιοσημείωτο παραλειπόμενο είναι ότι ο «νικητής» Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαγείρεψε με τη βοήθεια φίλου του, γνωστού σεφ. Αλλά επειδή ο φιλανθρωπικός σκοπός αγιάζει τα μέσα, κανείς από τους υπόλοιπους celebrities δεν παραπονέθηκε.

Και μπορεί να μην φαίνεται πουθενά ο σεφ-βοηθός του Αγγελίδη, μπορεί να λένε ότι το σπίτι που μαγειρεύει η Μαρία Ανδρούτσου είναι δικό της ενώ δεν είναι αλλά το επεισόδιο είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Το ερώτημα είναι ποιοι stars θα κερδίσουν στον αγώνα της τηλεθέασης αφού απέναντι στον ΑΝΤ1 άλλοι stars θα χορεύουν. Και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το τηλεοπτικό κοινό προτιμά τους stars, χορευτές ή σεφ!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε