Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιος… μαχαίρωσε τη Βάνα Μπάρμπα;

Όσα χρόνια και αν περάσουν ο τίτλος του sex symbol θα την ακολουθεί ! Η Βάνα Μπάρμπα κατάφερε από την πρώτη εμφάνισή της στη σόου μπιζ να κερδίσει τα ανδρικά βλέμματα που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να την παρακολουθούν.

Πριν από καιρό όμως, η γνωστή ηθοποιός κάποιος στο δρόμο τη… μαχαίρωσε, ευτυχώς λεκτικά! Όπως η ίδια αποκαλύπτει στην εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη που θα μεταδοθεί απόψε στις 8 το βράδυ από το MTV,

«προχτές ένας στον δρόμο λέει στην κόρη μου, “βγάλε την κουκούλα να δω αν είσαι σαν τη μητέρα σου. Η μαμά σου όταν περπατούσε “τότε” ήταν τόσο εκθαμβωτική.” Το “τότε” ήταν η πρώτη μαχαιριά. Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε. Και για εμάς είναι δύσκολο. Σε κρίνουν για την εμφάνισή σου διαρκώς. Η εικόνα η τώρα σε σύγκριση με την τότε είναι καταιγιστική. Επειδή όμως ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που δεν μασάω, είμαι τόσο χορτάτη που μπορώ να συμβιβάζομαι με τη φθορά. Προσπαθώ με φυσικούς τρόπους να κρατηθώ. Αλλά είναι δύσκολο θα περάσω το βιολογικό σοκ, είμαι στην κόψη του ξυραφιού, είναι ωραίο να μεγαλώνεις, να κάνεις τον χρόνο φίλο και εραστή. Είμαι έρμαιο της εικόνας μου, είμαι κι εγώ γυναίκα όπως οι άλλες με τα δικά μου τρωτά κομμάτια.»

Στην ίδια συνέντευξη η Βάνα μιλά και για τον «τέλειο άντρα» ενώ αποκαλύπτει πότε ερωτεύτηκε για τελευταία φορά. Όπως λέει λοιπόν στον Γιώργο Σατσίδη

«οι ερωτικοί άνθρωποι είναι πάντα ερωτικοί. Εγώ επειδή μεγάλωσα προτιμώ ανθρώπους που έχουν άλλη γνώση στο σεξ και στον έρωτα. Προτιμώ τους γοητευτικούς παρά τους σεξουαλικούς. Ένας άντρας με γοητεία και βλέμμα γεμάτο χρόνο μπορεί να με κάνει να τον ερωτευτώ, εκεί λιώνω. Αυτό είναι το σεξαπίλ σήμερα για μένα. Οι άντρες είναι πιο αθώοι και πιο αληθινοί, δεν ξέρω την ψυχολογία τους, το μόνο που ξέρω είναι να τους ερωτεύομαι και να τους αγαπώ. Στην παράσταση που παίζω, κάνω μια τραβεστί! Με νεότερο βέβαια, δεν θα έκανα σχέση πλέον. Άσε που οι άντρες με φοβούνται πιο πολύ παρά με φλερτάρουν! Είναι σαν να κοιτάνε το άγαλμα του Τρούμαν! Τελευταία φορά ερωτεύτηκα πριν από δύο χρόνια. Ο έρωτας έχει το χρόνο της φωτιάς, ανάβει και σβήνει πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολο να κρατάω το μέτρο. Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και παρορμητισμό. Με εκνευρίζει να φλερτάρω, έτσι χάνω τη θηλυκότητά μου. Περιμένω τον έρωτα που θα έρθει στη ζωή μου, όμως δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω γάμο. Η ανθρώπινη ύπαρξη δεν είναι μονογαμική. Είναι σαν να πίνω κώνειο».

Εννοείται πως η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για την τηλεόραση αλλά και την αποχώρησή της από το «Πρωινό mou» όταν ήταν καλεσμένη, λέγοντας πως «ήταν μία κακή στιγμή, θα ξαναπάω. Δεν μου αρέσει όμως, τίποτα στην Ελληνική τηλεόραση! Δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση γίνεται κάτι σπουδαίο σε κανένα επίπεδο. Όλα γίνονται για να μπορούμε να υπάρχουμε. Σέβομαι τους ανθρώπους που πάνε για το μεροκάματο, όμως δεν υπάρχει τίποτα άξιο λόγου. Αυτή τη στιγμή ζούμε τον απόλυτο πάτο. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έχει βάλει τα γυαλιά σε πολύ κόσμο. Θα ήθελα να κάνω κάτι βραδινό, κάτι τρελό. Πάντα talk show, να βάλω έναν πολιτικό με έναν τραβεστί για να σπάσω τα μοτίβα.Μέχρι να γεράσω θα μου λένε “ήσουν sex symbol”. Οι άνθρωποι αλλάζουμε αλλά κανείς δεν το αποδέχεται. Μα πόσο ακόμα; Θέλω να κάνω μία εκπομπή που να είναι τρελή!»

Περισσότερα όμως στην αποψινή εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη,

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε