Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ποιος παρουσιαστής λέει ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι «φτηνό προϊόν»;

Ποιος παρουσιαστής λέει ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι «φτηνό προϊόν»;

Έχει παρουσιάσει με επιτυχία πολλές και διαφορετικού ύφους εκπομπές και έχει αποδείξει ότι διαθέτει χιούμορ και ταλέντο.

Ωστόσο, εξαπολύει τα πυρά του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και μάλιστα το χαρακτηρίζει ως φτηνό προϊόν.

Ο λόγος για το Φώτη Σεργουλόπουλο που καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή «Movies and stars» που θα μεταδοθεί απόψε στις 8 στο MTV, λέει πως «εκπομπές δεν υπάρχουν πια. Ούτε talent shows! Δεν θα κάτσω να δω το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, να δω έναν άνθρωπο που γελοιοποιείται. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εκπομπή. Το να βγάλουμε έναν άνθρωπο να γελοιποιείται δεν ειναι ωραίο. Ούτε την επιτροπή κολακεύει αυτό το πράγμα, ούτε τον ίδιο τον διαγωνιζόμενο. Να κάτσει κάποιος να κρίνει κάποιον που κάνει το χαζό. Δεν είναι το “Αγγλία” ή το “Αμερική έχεις ταλέντο”. Εκεί έχουν φανεί πραγματικά ταλέντα, εδώ…; Το θέαμα είναι “φτηνό”.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να πει ότι μπορεί και να παρουσιάζε ξανά πρωινή εκπομπή, όπως έκανε με επιτυχία πριν από χρόνια με την εκπομπή το «Σαν στο σπίτι σας» στο MEGA, λέγοντας όμως, ότι η πρωινή ζώνη έχει τελειώσει. «Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρωινή ζώνη του χρόνου. Tα πρωινά είναι είδος υπό εξαφάνιση. Πάει καλά το Μega, εντάξει, ναι πάει, δηλαδή κάθεται ο κόσμος και το βλέπει. Δεν είναι εκεί το θέμα, όμως. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ του χρόνου. Το μέλλον είναι άγνωστο και ενδιαφέρον. Εγώ το πρωί συνήθως δεν βλέπω τηλεόραση. Μπαίνω στο ίντερνετ. Επειδή εγώ το βλέπω από μέσα, το να δω μαγειρική ή κάποιους να κάνουν πλάκα, δεν με ενδιαφέρει. Μega και ΑΝΤ1 δεν έχουν πολλές διαφορές, η συνταγή είναι ίδια. Όσο κι αν έχουν προσπαθήσει να κάνουν κάτι διαφορετικό, πχ ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να κάνει μία ομπρέλα, που να δίνει ο ένας σκυτάλη στον άλλο, τελικά είναι ένα πράγμα που είναι ίδιο. Εγώ, ναι θα έκανα και πάλι πρωινό! Δουλειά να υπάρχει! Δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρχουν πρωινά», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όμως, αναφέρεται και σε όλες αυτές τις φήμες που τον θέλουν εδώ και χρόνια να χωρίζει από την κολλητή του φίλη και τηλεοπτική συνεργάτιδά του Μαρία Μπακοδήμου, λέγονρας πως «κάθε χρόνο μας τελειώνουν ως δίδυμο. Υπάρχουν οι καλοί άνθρωποι που χαίρονται με το να λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Με τη Μαρία μας ενώνει η αγάπη, ο θαυμασμός. Εκτιμώ την ειλικρίνειά της και ότι θα πει αυτό που θα σκεφτεί χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Από το 97 που είμαι στην τηλεόραση, έχω ακούσει πολλά και έχει χαλάσει το αυτί μου. Αυτό που έχω μάθει είναι “δουλειά”! Για μένα πρέπει κανείς να δουλέψει, αμα δεν δουλέψεις και κάθεσαι και κάνεις τον ωραίο, θα καταλήξεις να μην κάνεις τίποτα. Με τη Μαρία φύγαμε από τον ΑΝΤ1 και το “Κάτσε καλά” και πήγαμε στο Μega στο πρωινό που ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο. Κάναμε τεράστια επιτυχία και μετά πανω στην επιτυχια φύγαμε. Είπαμε άφησέ το. Μετά κάναμε μια εκπομπή που δεν πήγε καθόλου καλά.Έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα όμως εγώ στην ασφάλεια βαριέμαι».

Στην εκπομπή του MTV που θα μεταδοθεί απόψε στις 8 το βράδυ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλά και για το star system του εγχώριου τηλεοπτικού τοπίου λέγοντας πως η μοναδική σταρ είναι η Ελένη Μενεγάκη. «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σταρ σύστεμ. Δεν μπορείς να κάνεις τον σταρ ή να έχεις συμπεριφορά σταρ και το μεσημέρι να φας στην καλύτερη περίπτωση στο κολωνάκι! Ήταν ένα ψέμα από την αρχή. Στο χώρο της τηλεόρασης η Ελένη είναι σταρ, μπαίνει σε ένα χώρο και γυρίζεις να την κοιτάξεις» λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Γιώργο Σατσίδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε