Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποιος παρουσιαστής παίρνει τη θέση του Φερεντίνου

Ποιος παρουσιαστής παίρνει τη θέση του Φερεντίνου

Το «φύγε εσύ, έλα εσύ» είναι μία πολύ συνηθισμένη διαδικασία που όμως, ορισμένες φορές δεν κρύβει… αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα!

Βέβαια τις περισσότερες φορές και δη με την αβεβαιότητα που υπάρχει, πολλοί είναι αυτοί που δρουν στο παρασκήνιο προσπαθώντας να «φάνε» τον άλλο… στη γωνία. Υπάρχουν όμως κι αυτές οι περιπτώσεις που αναφέραμε όπου όλα γίνονται βάσει προγραμματισμού και, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω καλοκαιρινής άδειας. Και να σας πούμε σε ποια περίπτωση αναφερόμαστε…

Όπως είναι γνωστό, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Χρήστος Φερεντίνος εκτός από την παρουσίαση που είχε καθημερινά της ψυχαγωγικής ζώνης του «Πρωινού ΑΝΤ1» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είχε επίσης την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ είχε αναλάβει και την παρουσίαση στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ.

Το «Πρωινό Αντ1» τέλειωσε και οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να δουν τι θα κάνουν, το «Ελλάδα» μάλλον θα μείνει για καιρό στο ψυγείο αλλά οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ θα συνεχίσουν. Κι επειδή ο Φερεντίνος σκοπεύει να κάνει διακοπές, στη θέση του θα βρεθεί από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου ο Θανάσης Πάτρας. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι που ο Πάτρας είχε αναλάβει την παρουσίαση των κληρώσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα ο Θανάσης Πάτρας θα είναι αυτός που θα παρουσιάζει τις κληρώσεις που μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές που έχουν παίξει κάποιο από τα παιχνίδια θα τον παρακολουθούν με την ελπίδα να πει τα δικά τους νούμερα. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτήν την περίοδο ο Θανάσης είναι πολύ ευτυχισμένος καθώς περιμένει να τον επισκεφτεί ο πελαργός, αφού η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη θα γεννήσει το παιδάκι τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε