Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ποιος παρουσιαστής προκαλεί προβλήματα στον ΑΝΤ1;

Πρόκειται για έναν από τους πιο συμπαθείς παρουσιαστές. Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 έχουν προβληματιστεί πολύ για τις επιδόσεις της εκπομπής του.

Ο λόγος για το Γιώργο Λιανό που πραγματικά είναι από τους παρουσιαστές που όχι μόνο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα αλλά όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του, μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια

Η αιτία του… πονοκεφάλου που έχουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχει να κάνει με τον παρουσιαστή αλλά λόγω των χαμηλών πτήσεων της εκπομπής του, «Galileo», στους πίνακες τηλεθέασης. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1, την Παρασκευή σημείωσε 8,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 10 στο δυναμικό κοινό, ποσοστά ιδιαίτερα χαμηλά.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου λοιπόν προβληματίζονται πολύ για την πορεία της εκπομπής που, για να λέμε και την αλήθεια, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα προσφέροντας και αρκετό γέλιο στους τηλεθεατές.

Ωστόσο, ο σκληρός ανταγωνισμός με τη σειρά «Βασιλιάδες» που προβάλλονται την ίδια ώρα από το MEGA έχει ως αποτέλεσμα η εκπομπή του Γιώργου Λιανού να περνά σχεδόν απαρατήρητη.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υπήρξε σκέψη από τα στελέχη του ΑΝΤ1 η εκπομπή να μετακομίσει τα σαββατοκύριακα ώστε να έχει καλύτερη πορεία στις τηλεθεάσεις αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι τι να βάλουν στη θέση της και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη ώρα προβολής.

Οπότε, το σενάριο αυτό μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και όπως φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, το «Galileo» αλλά και ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός, θα συνεχίσουν να… θυσιάζονται!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε