Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ποιος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αρνήθηκε να λάβει μέρος στο «Dancing on ice»

Την επόμενη Κυριακή το «Dancing on ice» ολοκληρώνει την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο. Και μπορεί στον ΑΝΤ1 να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία του αλλά οι τηλεθεάσεις άλλα δείχνουν.

Οι χαμηλές πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης μάλλον προμηνύουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερος κύκλος του talent show.

Ποιος όμως, παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αρνήθηκε να φορέσει τα παγοπέδιλα και έβαλε στον… πάγο τα στελέχη του σταθμού;
Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής σε συνέντευξη που έδωσε στην Έλενα Πολυκάρπου και δημοσιεύεται στο entertv.gr. Ο παρουσιαστής λοιπόν είναι ο Θανάσης Πάτρας που μαζί με τη Νάντια Μπουλέ παρουσίαζε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες την πρωινή εκπομπή «Elatte» στον ΑΝΤ1.

Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα έπαιρνε μέρος σε φιλανθρωπικό show με τραγούδι ή χορό είπε πως «αν μπορούσα να το υπηρετήσω και με δεδομένο ότι γίνεται για καλό σκοπό σίγουρα ναι, αρκεί βέβαια να μπορούσα να το υπηρετήσω και λειτουργικά. Όταν μου πρότειναν να είμαι στο “Dancing on ice” σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσα να το καταφέρω με τίποτα και μπράβο στα παιδιά που το καταφέρνουν. Μεταξύ χορού και τραγουδιού δεν σου κρύβω ότι θα διάλεγα το τραγούδι γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι θα έμενες με το στόμα ανοιχτό αν με έβλεπες να χορεύω. Πόσο μάλλον στον πάγο, όχι ότι θα σου συνέβαινε αν με άκουγες να τραγουδάω αλλά …λέμε τώρα!»

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο ίδιος είχε δεχθεί πρόταση αλλά θεώρησε ότι δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις χορευτικές φιγούρες on ice και πολύ σωστά αρνήθηκε. Βέβαια, στο σημείο αυτό και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να σημειώσουμε ότι παρά την άρνησή του οι σχέσεις του με το κανάλι του Αμαρουσίου παραμένουν πολύ καλές αφού και τα στελέχη του σταθμού κατάλαβαν τους λόγους και τους… φόβους της άρνησής του. Άλλωστε ο Θανάσης Πάτρας είναι από τους παρουσιαστές αυτούς που δεν έχουν… καβαλήσει το καλάμι και προσπαθεί κάθε φορά να κάνει όσο μπορεί καλύτερα τη δουλειά του αποφεύγοντας τις κόντρες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε