Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ποιος συνεργάτης της Γερμανού απέκτησε δική του εκπομπή;

Ποιος συνεργάτης της Γερμανού απέκτησε δική του εκπομπή;

Αβέβαιο παραμένει ακόμα τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA.

Αν και η εκπομπή σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, εντούτοις ακόμα δεν έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως για next year αφού πρώτα, οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να ξεκαθαρίσει, όσο γίνεται, το θολό τοπίο! Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές και η Ναταλία θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να είναι «Μες στην καλή χαρά».

Πολύ χαρούμενος όμως, πρέπει να είναι ένας από τους συνεργάτες της καθώς εκτός από την εκπομπή του ALPHA, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή και μάλιστα σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για το Δημήτρη Λαγιόπουλο που μπορεί κάθε σαββατοκύριακο να κάθεται στους καναπέδες της εκπομπής αλλά κάθε Πέμπτη θα θέτει… προκλήσεις σε πολλούς! Συγκεκριμένα από αυτή την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ, θα προβάλλεται στο MTV η εκπομπή «Coolwave Challenges», όπου ο Δημήτρης Λαγιόπουλος θα επισκέπτεται τα πιο απίθανα σημεία της πόλης, από παραλίες και εμπορικά κέντρα μέχρι δρόμους και πλατείες και θα θέτει την πρόκληση στους περαστικούς, ενώ όσοι τολμηροί την αποδεχτούν και την ολοκληρώσουν με επιτυχία θα κερδίζουν δώρα! Επίσης, σε κάθε επεισόδιο ο Δημήτρης Λαγιόπουλος θα προκαλεί κι έναν επώνυμο καλεσμένο με τις ερωτήσεις του.

Από αυτή τη βδομάδα λοιπόν, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος μας προσκαλεί και μας προκαλεί! Το αποτέλεσμα στο MTV κάθε Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε