Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιος θα παρουσιάσει τα «Πρόσωπα»

Ποιος θα παρουσιάσει τα «Πρόσωπα»

 Δεν έγινε ποτέ πρόταση στη Ρούλα Κορομηλά

Πολλά γράφονται και περισσότερα ακούγονται σχετικά με το ποιος θα παρουσιάσει φέτος τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα» που διοργανώνει το περιοδικό «TV ΕΘΝΟΣ».

Όπως είναι γνωστό, τα τηλεοπτικά βραβεία θα μεταδοθούν φέτος από την κρατική τηλεόραση και την παρουσίασή τους, ήταν να κάνει η Πόπη Τσαπανίδου. Μετά όμως από την αποχώρηση της δημοσιογράφου από την ΕΡΤ, η θέση της παρουσίασης έμεινε κενή. Όπως μάλιστα σας είχε ενημερώσει πρώτο το Newsit, έγινε πρόταση στη Μπήλιω Τσουκαλά που τελικά όμως λόγω φόρτου εργασίας, δεν μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση. Και εκεί άρχισε η φημολογία και η… παραφιλολογία!

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για το ποιος τελικά θα παρουσιάσει τη βραδιά απονομής των βραβείων «Πρόσωπα».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που φέρονται υποψήφια είναι και η Ρούλα Κορομηλά. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες ουδέποτε έγινε επίσημα πρόταση στη Ρούλα για να παρουσιάσει τα «Πρόσωπα». Βέβαια, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης στην ΕΡΤ αλλά και διευθυντής του περιοδικού «Tv Έθνος» Αντώνης Πρέκας που είναι η «ψυχή» κι ο άνθρωπος που «ευθύνεται» για την πραγματοποίηση των βραβείων, ανέφεραν το όνομα της Ρούλας ως ένα από τα πέντε πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίαση αλλά ποτέ δεν της έκαναν την πρόταση. Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο παρουσιαστής θα είναι άντρας. Και για να μην αρχίσουν να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ΔΕΝ ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ. Αυτό προς αποφυγή της… σεναριολογίας που θέλει τον Σπύρο Παπαδόπουλο παρουσιαστή.

Ωστόσο, επειδή σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η συμφωνία με τον άντρα που προαναφέραμε, δεν αποκαλύπτουμε το όνομά του. Το μόνο που σημειώνουμε είναι βρίσκονται… ένα βήμα πριν κλειστεί η συμφωνία! 

Στο σημείο αυτό πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι όσο κι αν κάποιοι τα… μάχονται ή ακόμα κι αν κάποιοι δυσαρεστούνται από τα… αποτελέσματα, εντούτοις τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα» είναι πλέον θεσμός και μάλιστα μοναδικός στο συγκεκριμένο είδος αφού δεν υπάρχουν κάποια άλλα αντίστοιχα βραβεία.

Και σίγουρα η διοργάνωση αποτελεί ευχάριστο διάλλειμα στο… εμπόλεμο τηλεοπτικό τοπίο αφού βρίσκονται στον ίδιο χώρο –έστω και για μία βραδιά- οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής αρένας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε