Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιος θέλει τον Χατζηνικολάου σε… σατιρική εκπομπή;

Είναι γνωστό ότι οι σατιρικές εκπομπές πουλάνε πολύ. Βέβαια, μόνο όταν αυτές είναι πραγματικά σατιρικές και σε κάνουν να κλαις από τα γέλια κι όχι από τη… στεναχώρια σου για ανεπιτυχή σχόλια.

Η σάτιρα θέλει μαεστρία και ενώ πολλοί προσπάθησαν να την κάνουν, τελικά λίγοι πέτυχαν.

Σίγουρα, ένα πρόσωπο που δεν έχουμε φανταστεί να παρουσιάζει σατιρική εκπομπή είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ωστόσο, με δηλώσεις του, κάποιος που γνωρίζει καλά τη σάτιρα, δηλώνει πως θέλει να δει τον έμπειρο και καταξιωμένο δημοσιογράφο να παρουσιάζει τέτοιου είδοτυς εκπομπή. Ποιος είναι αυτός; Ο Τάκης Ζαχαράτος που καλεσμένος στην εκπομπή «Movies and stars» που θα μεταδοθεί απόψε στις 8 το βράδυ από το MTV, λέει στον Γιώργο Σατσίδη πως «ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι λατρεμένος. Πιστεύω ότι αν έκανε μια σατιρική εκπομπή δεν θα υπήρχε κανείς άλλος. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ. Τον έχω μιμηθεί και το αντιμετωπίζει με τρελό χιούμορ.».

Εναι αλήθεια πως όσοι γνωρίζουν καλά το Χατζηνικολάου, λένε πως διαθέτει χιούμορ και πως στην προσωπική ζωή του δεν είναι ο… αυστηρός παρουσιαστής ειδήσεων και πολιτικών εκπομπών, όπως άλλωστε πρέπει να είναι. Σίγουρα πάντως, θα είχε ενδιαφέρον να τον δούμε να κάνει σάτιρα!

Εκτός όμως από το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Τάκης Ζαχαράτος μιλά και για την… κόντρα του με την Ελένη Μενεγάκη. Αν και στο παρελθόν ο showman είχε βρεθεί πολλές φορές καλεσμένος της, φαίνεται πως κάποιες δηλώσεις του δυσαρέστησαν την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να τον… αποκλείσει από τις εκπομπές της.

Σε ερώτηση λοιπόν του Γιώργου Σατσίδη, ο Ζαχαράτος λέει πως «η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ καλύτερους από μένα να καλέσει, οπότε δεν ξέρω πότε θα βρεθώ στον καναπέ της. Υπήρχε μια βαθειά αγάπη, έχει προσωπικότητα, εγώ πάντα μιμούμαι καλά ανθρώπους που έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ, έτσι γινόταν και με την Ελένη. Όταν είπα ότι θα πρέπει να της δίνει μέρος του μισθού της στη Ρούλα Κορομηλά, το είπα μεταφορικά. Η Ρούλα έδωσε στην τηλεόραση άλλο αέρα. Στη Ρούλα χρωστάω τα πάντα. Με βρήκε στο κομμωτήριό μου, εγώ κούρευα, με βρήκε και με έβγαλε στον αέρα. Είναι καλό να το λέμε και να το υπενθυμίζουμε. Δεν ξέρω αν οι δηλώσεις μου ενόχλησαν την Ελένη. Της εύχομαι να είναι καλά, ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι στα φώτα αν δεν δίνει κάτι. Μου αρέσει το μεσημέρι. Σε σχέση με το πρωινό δεν έχει καμία σχέση. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που κάνει συνεντεύξεις. Στο πρωινό δεν μου άρεσε».

Επίσης, ο Ζαχαράτος αναφέρεται και στην άλλη… κόντρα του με τη Μιμή Ντενίση, για την οποία λέει πως «τη Μιμή την αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν έχουμε συναντηθεί από τότε που έγινε η ιστορία με τις μηνύσεις. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι ότι είναι η μοναδική που όταν ανεβάζει κάτι, είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει καμία πριν. Μου αρέσει στις υπερπαραγωγές, όταν την πιάνει η λύσσα της σκηνής της ερμηνεύτριας των σπουδαίων ρόλων. Εκεί είναι υπέροχη. Η Μιμή έχει ταλέντο από την ανάποδη. Δεν είναι το ταλέντο το κανονικό. Είναι από την ανάποδη. Είναι σαν να λέει “πάρτε το αλλιώς εσείς φταίτε, δεν με έχετε καταλάβει”. Εμένα μου αρέσει να είναι σταρ. Μου έχει λείψει αυτή η Μιμή. Αν κάνει αυτά, τότε υπάρχει κοινό που θα την ακολουθήσει. Το μισό κοινό κλαίει, το άλλο μισό γελάει και έτσι τους πιάνει όλους. Η φλασιά να παίξει κανονικούς ρόλους δεν της πάει. Της πάει το υπερβολικό. Πάντα κάνει ένα πειραματικό, το “είδος Ντενίση”».

Περισσότερα όμως, μπορείτε να παρακολουθήσετε στην εκπομπή «Movies and stars» που θα μεταδοθεί απόψε στις 8 το βράδυ από το MTV.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε