Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιος χρυσός ολυμπιονίκης δεν έχει πειθαρχήσει στην εντολή του Yπουργείου Άμυνας;

Ποιος χρυσός ολυμπιονίκης δεν έχει πειθαρχήσει στην εντολή του Yπουργείου Άμυνας;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 23.09.2011 | 14:53
Πρώτη δημοσίευση: 23.09.2011 | 14:09

Είναι ο μόνος ένστολος ολυμπιονίκης που δεν προσήλθε ακόμα στην υπηρεσία του που είναι η Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικού Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ, δόθηκε εντολή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον ταγματάρχη Πύρρο Δήμα, να φέρει στην Ελλάδα -από την Αμερική όπου βρίσκεται- τον εν λόγω ολυμπιονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα", ο ολυμπιονίκης προσπάθησε να έρθει στη χώρα μας, αλλά δεν τα κατάφερε, λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Είναι θέμα χρόνου να φτάσει και να παρουσιαστεί στη θέση που ορίζει η διαταγή.

Πρόκειται για τον...
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών: Απίθανα πράγματα στη νέα σήραγγα Παναγοπούλας! Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών: Απίθανα πράγματα στη νέα σήραγγα Παναγοπούλας!
  2. Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαία - Αίμα στην Εγνατία και την εθνική οδό! Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαία - Αίμα στην Εγνατία και την εθνική οδό!
  3. Σοκαριστικό! Φορτηγό σέρνει αυτοκίνητο στην Εθνική για χιλιόμετρα χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι! [vid] Σοκαριστικό! Φορτηγό σέρνει αυτοκίνητο στην Εθνική για χιλιόμετρα χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι! [vid]