Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ποιους… λιώνουν στις πρόβες στην ΕΡΤ για να τους βγάλουν στον αέρα;

Ποιους… λιώνουν στις πρόβες στην ΕΡΤ για να τους βγάλουν στον αέρα;

Εκπομπή ακούμε, αλλά εκπομπή δεν βλέπουμε, ενώ η πρεμιέρα της πηγαίνει από Δευτέρα σε Δευτέρα.

Τα στελέχη πάντως της ΕΡΤ είναι αποφασισμένοι να τους λιώσουν στις πρόβες μέχρι να πειστούν ότι οι δύο παρουσιαστές είναι έτοιμοι να βγουν on air. Αυτό συμβαίνει στο «Συμβαίνει τώρα» που ναι μεν ο Βασίλης Μπεσκένης και η Ανθή Σαλαγκούδη, έχουν πάρει το πράσινο φως για να είναι οι παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής, αλλά θα χρειαστούν πολλές πρόβες για να «δέσουν» ως δίδυμο και να παρουσιάσουν την αρκετών απαιτήσεων εκπομπή και μάλιστα, όταν απέναντί τους, στο ΣΚΑΪ, έχουν την Πόπη Τσαπανίδου. Έτσι λοιπόν, η εκπομπή δεν θα ξεκινήσει ούτε αυτή τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η καινούργια ενημερωτική εκπομπή με το Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη, που θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 8 έως τις 10 το πρωί. Την επόμενη βδομάδα όμως, θα παραδώσουν σκυτάλη στο Φάνη Παπαθανασίου και την Εμμανουέλα Αργείτη που θα αναλάβουν την ενημέρωση των τηλεθεατών μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Έτσι, την επόμενη βδομάδα, οι Βασίλης Μπεσκένης και Ανθή Σαλαγκούδη θα κάνουν πρόβες με στόχο να «δέσουν» και να βγουν στον αέρα τη μεθεπόμενη Δευτέρα 17 του μήνα. Εκτός κι αν υπάρξουν κι άλλα «τεχνικά προβλήματα» και πάρουν νέα αναβολή…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε