Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολιτικοί αρχηγοί εναντίον Λάκη Λαζόπουλου

Πολιτικοί αρχηγοί εναντίον Λάκη Λαζόπουλου

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει», λέει η λαϊκή ρήση. Και στην περίπτωση του Λάκη Λαζόπουλου αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξαπολύει τα πυρά της σάτιράς του… τσακίζοντας τα «θύματά» του.

Απόψε το βράδυ όμως, ο Λάκης θα βρεθεί στον αντίθετο ρόλο, καθώς θα δεχτεί τη σάτιρα και την κριτική αρκετών «θυμάτων» του.

Όπως θα θυμάστε, πριν από μέρες, σας είχαμε ενημερώσει ότι την προηγούμενη Πέμπτη ο Λάκης Λαζόπουλος θα ήταν καλεσμένος της Γιάννας Παπαδάκου, στην εκπομπή της «Παρέμβαση» στον ALPHA. Λόγω της απεργίας όμως, που πραγματοποίησαν οι τεχνικοί που εργάζονται στα ιδιωτικά κανάλια, αναβλήθηκε η μετάδοσή της. Χθες όμως, το μεσημέρι έγινε το γύρισμα της εκπομπής που θα προβληθεί εκτάκτως απόψε στις 11 το βράδυ.

Στην εκπομπή λοιπόν ο Λαζόπουλος μιλά για όλα και κυρίως για ό,τι συμβαίνει στην πολιτική σκηνή. Ο Λάκης κρίνει και σατιρίζει αλλά και δέχεται την κριτική των πολιτικών αρχηγών. Συγκεκριμένα, στην «Παρέμβαση» μιλούν για το Λαζόπουλο οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης, Αλέξης Τσίπρας αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία έχουν έρθει πολλές φορές σε κόντρα! Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι λένε οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων για τον άνθρωπο που δεν τους αφήνει τόσα χρόνια σε χλωρό κλαρί. Απόψε το βράδυ στις 11, ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει «Παρέμβαση» στον ALPHA και τα λέει όλα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε