Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πώς είδαν οι τηλεθεατές την επιστροφή του Χατζηνικολάου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ξεπερνώντας -ελπίζουμε όχι παροδικά- τα προβλήματα, το ALTER χθες στις 18:45 ξεκίνησε να μεταδίδει ζωντανά πρόγραμμα με το προδελτίο «Σήμερα» με τον Άκη Παυλόπουλο.

Στις 20:00 στον αέρα του καναλιού του Μπουρναζίου βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στέλνοντας μήνυμα προς… πολλούς αποδέκτες.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε και πάλι μαζί! Απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό στους πολλούς που ξέρουμε ότι χαιρόμαστε… χαίρονται… που χαιρόμαστε… που είμαστε πάλι μαζί! Στους άλλους, τους λίγους, που φοβούνται και ανησυχούν που το δελτίο αυτό είναι πάλι εδώ, υποσχόμαστε να επιβεβαιώσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες τους!», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος κατά την έναρξη του δελτίου του ενώ λίγο αργότερα επανήλθε λέγοντας πως «σ’ αυτούς που χαίρονται και είναι οι πολλοί, που είμαστε πάλι εδώ, υποσχόμαστε να τους κάνουμε χαρούμενους με ένα ανεξάρτητο και μαχητικό δελτίο. Στους άλλους, τους λίγους, που δεν χαίρονται υποσχόμαστε να επιβεβαιώσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες τους για σκληρή κριτική»!

Τι έκαναν όμως, οι τηλεθεατές; Πώς υποδέχτηκαν την επιστροφή του ALTER και του Νίκου Χατζηνικολάου; Πώς στάθηκε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού απέναντι στα ανταγωνιστικά δελτία των άλλων καναλιών;

Η αλήθεια είναι πως αν και τόσους μήνες το κανάλι και το δελτίο του απουσίαζε από το τηλεοπτικό τοπίο, κατάφερε με την εμφάνισή του να σταθεί δυναμικά απέναντι στον ανταγωνισμό και μάλιστα να βρεθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης, αμέσως μετά το δελτίο του MEGA, το οποίο έχει μόνιμη και σταθερή παρουσία.

Συγκεκριμένα λοιπόν, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη βρέθηκε στην πρώτη θέση με 24,4 μέσο όρο ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου με το δελτίο του ανέβασε το ALTER στο 15,6. Χαμηλά ποσοστά για το δημοσιογράφο αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα καταφέρει να «χτίσει» ξανά τη σχέση που είχε με τους τηλεθεατές. Άλλωστε με το «καλησπέρα» του Χατζηνικολάου, δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη πέρασε στην τρίτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 12,3 ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος που σημείωσε για το STAR μέσο όρο 11.

Οι επόμενες μέρες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να παρατηρούμε τι θα γίνεται στη «μάχη των οκτώ». Γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε