Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές το «Dancing with the stars»;

Πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές το «Dancing with the stars»;

Πρεμιέραέκανε χθες το «Dancing with the stars». Σε μία περίοδο τηλεοπτικής –και όχι μόνο!- λιτότητας, το talentshow κατάφερε να βγει στον αέρα, ξεπερνώντας τα εμπόδια. Πώς το αντιμετώπισαν όμως, οι τηλεθεατές; Κατάφερε το «Dancing» να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ή όχι;

Η απάντηση είναι ναι, αφού το πρώτο live σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και 47,7 σε τέταρτο τηλεθέασης, ενώ όλη τη διάρκεια μετάδοσής του (με τα διαφημιστικά διαλείμματα) έκανε 39,9 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ανεβάζοντας τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της τηλεθέασης.

Μπορεί να υπήρξαν αρκετά λάθη, ιδιαίτερα σκηνοθετικά, αλλά οι τηλεθεατές κάθισαν και παρακολούθησαν το «Dancingwith the stars», προσπαθώντας όπως φαίνεται να… ξεχαστούν από τα προβλήματά τους και για τέσσερις ώρες, παρακολούθησαν τις χορευτικές φιγούρες των stars που δέχτηκαν να λάβουν συμμετοχή. Άλλοι από αυτούς απέδειξαν ότι διαθέτουν χορευτικές ικανότητες, κάποιοι άλλοι έδειξαν ότι το… παλεύουν, αλλά ήταν φανερό πως όλοι χαίρονταν με τη συμμετοχή τους. Με τις εγχώριες παραγωγές να είναι ελάχιστες, το ότι ο ΑΝΤ1 κατάφερε να βγάλει το talent show, αντιμετωπίστηκε θετικά από τους τηλεθεατές, αφού όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, οι περισσότεροι από αυτούς παρακολούθησαν την πρεμιέρα του.

Όπως φαίνεται λοιπόν, για 12 ακόμα Κυριακές, τα βράδια θα ανήκουν στο κανάλι του Αμαρουσίου που εν καιρώ κρίσης τόλμησε και κατάφερε να βγάλει ένα show στον αέρα, αποδεικνύοντας ότι όλα… θέλουν τον τρόπο τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε