Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόσοι τηλεθεατές…χόρεψαν με το Dancing και ποιος θα είναι ο επόμενος guest στο talent show

Με ένα ταξίδι στον ελληνικό κινηματογράφο πραγματοποιήθηκε το χθεσινό 8ο live του «Dancing With The Stars» που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Γιώργου Γερολυμάτου και της χορογράφου παρτενέρ του, Φωτεινής Παπασταύρου.

Εντυπωσιακή η Ζέτα Μακρυπούλια που εξακολουθεί να «παίζει» με την εμφάνισή της και να γίνεται fashion icon.

Άνετη και με χιούμορ όπου χρειάζεται αλλά και… δεικτική όπου πρέπει, χωρίς να διστάσει να πετάξει τα βέλη της στην κριτική επιτροπή. Χθες για παράδειγμα, «ξεφεύγοντας» από τα κείμενα της παρουσίασης την είπε στους τέσσερις κριτές που συνήθιζαν να έχουν στα χέρια τους τη ρακέτα με το νούμερο εννέα.

Είναι σαφές ότι οι κριτές θέλουν να ρίξουν τις βαθμολογίες και τα δεκάρια που μοίραζαν από το προηγούμενο live. Κι όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, μόνο τυχαία δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά ήταν προαποφασισμένο πως «δεκάρι στο αποψινό live δεν θα πέσει…»! Κι έτσι έγινε…

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι βγήκαν, χόρεψαν, λαχάνιασαν, βαθμολογήθηκαν και έφεραν υψηλά κέρδη και στον ΑΝΤ1 αλλά και στο «Make A Wish» καθώς τα τηλεφωνήματα και τα SMS πήραν φωτιά!

Τα αποτελέσματα της δεύτερης… φωτιάς θα τα μάθουμε λίγο μετά τον τελικό του talent show όταν ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου το ποσό που θα δοθεί στο φιλανθρωπικό, μη –κερδοσκοπικό οργανισμό. Αντίθετα η φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης έχει ήδη καταγραφεί. Το 8ο live του «Dancing With The Stars» έκανε αρκετούς τηλεθεατές να… χορέψουν στους ρυθμούς του αφού σημείωσε μέσο όρο 38,6 στο γενικό σύνολο ενώ το υψηλότερο ποσοστό που κατέγραψε σε τέταρτο ήταν 47,3 από τις 23:00 έως τις 23:14.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε σε δύο πρόσωπα. Κατ’ αρχάς στον Κώστα Βουτσά που για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι είναι ακομπλεξάριστος και δέχτηκε να συμμετέχει σε ένα απλό βίντεο μόνο και μόνο για να βοηθήσει με το δικό του τρόπο το φιλανθρωπικού σκοπού τηλεοπτικό πρόγραμμα. Επίσης, η Τάμτα, αν και τραγουδίστρια, απέδειξε ότι διαθέτει ταλέντο και στο χορό. Η τραγουδίστρια χόρεψε πάρα πολύ καλά και έκανε αρκετούς διαγωνιζόμενους να ζηλέψουν αλλά και να ευχαριστηθούν που δεν είναι κι αυτή διαγωνιζόμενη στο φετινό κύκλο του talent show.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη βδομάδα, στο 9ο live θα εμφανιστεί ως guest και θα χορέψει η Nikki Ponte. Η διαγωνιζόμενη του X Factor που διεκδίκησε και την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχει φορέσει ήδη τα παπούτσια χορού και σήμερα ξεκινά πρόβες με σκοπό την επόμενη Κυριακή να βρεθεί στην πίστα του «Dancing With The Stars» και να αποδείξει ότι διαθέτει ταλέντο και στο χορό! Ίδωμεν…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε