Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πότε σταματούν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του MEGA;

Πότε σταματούν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του MEGA;

Τέλος σεζόν και η μία μετά την άλλη, οι εκπομπές ρίχνουν τίτλους τέλους, με την ελπίδα βέβαια, ότι θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς όλα είναι ρευστά, λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν ρίχνει τίτλους τέλους η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Mega Σαββατοκύριακο» που παρουσιάζουν κάθε σαββατοκύριακο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης. Αν και η εκπομπή δίνει μάχη κάθε σαββατοκύριακο με το Γιώργο Αυτιά, εντούτοις το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο το πεδίο στην αντίπαλη εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Έτσι, αυτήν την Κυριακή οι δύο δημοσιογράφοι θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές, ενώ όλη την υπόλοιπη βδομάδα θα συνεχίσει να μεταδίδεται η καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με το Γιώργο Οικονομέα και το Δημήτρη Καμπουράκη, η οποία με τον έως τώρα προγραμματισμό θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές την επόμενη Παρασκευή 13 Ιουνίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται λόγω της επικαιρότητας, οι δύο δημοσιογράφοι να παραμείνουν στη θέση τους για ακόμα μία βδομάδα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε